Llíria, Almàssera i el Puig de Santa Maria reforcen la promoció turística en l’Oficina de Promoció Provincial

30/03/2016.Els municipis de Llíria, Almàssera i el Puig de Santa Maria promocionen des de hui i fins a dissabte que ve els seus recursos turístics en l’Oficina de Promoció Provincial del Patronat de Turisme de la Diputació, situada en els baixos del Teatre Principal de València.

La diputada de Turisme de la Diputació, Pilar Moncho, s’ha reunit aquest migdia en l’oficina amb l’alcalde d’Almàssera, Ramon Puchades, el regidor de Turisme de Llíria, Ferran Pina, i els tècnics municipals dels dos municipis.

 Llíria promociona durant aquesta setmana a València el seu patrimoni històric, amb recintes com el poblat iber del Castellet de Bernabé, o monuments com els banys àrabs i l’església de la Sang, a més d’amb visites temàtiques guiades, com l’Edeta romana, la Llíria medieval o la Llíria renaixentista i barroca. També mostra espais naturals, com el parc de Sant Vicent o la Concòrdia, senders i esdeveniments, com les Històries Nocturnes, o visites teatralitzades amb música en directe per a l’estiu.

 Almàssera difon mitjançant panells informatius el seu patrimoni, les seues festes locals, la seua beguda més típica, l’orxata de xufa, i el Museu de l’Horta, amb elements propis del cultiu de la xufa.

El Puig de Santa Maria mostra la vuitena edició de les Jornades Gastronòmiques, que se celebren el mes d’abril en el municipi amb la coŀlaboració del sector hostaler local, el ric patrimoni arquitectònic, com el Monestir de Santa Maria, les seues platges i les visites guiades de cap de setmana als refugis i trinxeres de la Guerra Civil, la cartoixa d’Aracristi, el Museu de la Impremta i les Arts Gràfiques i la Torre de Guaita.

 L’Oficina de Promoció del Patronat de Turisme de València romandrà oberta en horari de 10 a 14 h i de 16 a 19 h de dimecres a divendres, i dissabte de 10 a 14 h.


Agenda d’esdeveniments