Les empreses turístiques valencianes tindran major presència en el mercat holandés

  • El Patronat de Turisme de València obri noves vies per a per a incrementar l’acció directa dels agents locals durant la Fira Internacional de Turisme ‘50Plusbeurs’ d’Utrecht (Holanda)
  • El diputat de Turisme, Jordi Mayor: “Les administracions hem d’acompanyar i facilitar l’acció dels protagonistes del sector turístic en els circuits comercials per a propiciar el creixement”

20/sep/19. El diputat de Turisme de la Diputació de València, Jordi Mayor, ha anunciat hui que les empreses turístiques valencianes tindran una major presència directa en les fires nacionals i internacionals del sector d’ara en avant, “ja que són fonamentals en el creixement del sector turístic”.

“Les administracions no solament hem de representar al territori en el seu conjunt en els diversos certàmens, sinó també acompanyar i facilitar l’acció dels agents econòmics implicats en els circuits comercials, que han de ser els vertaders protagonistes lloc que impulsen els productes que compra el visitant, la qual cosa propícia el creixement del turisme local”, ha explicat el també responsable del Patronat de Turisme de València.

50Plusbeurs’ d’Utrecht

Jordi Mayor ha fet balanç així de la participació “positiva i fructífera” de la marca València Turisme en la Fira Internacional de Turisme 50Plusbeurs’ d’Utrecht (Holanda) des de dimarts passat, especialitzat en turisme sènior.

València Turisme ha portat fins a Utrecht les experiències i productes turístics singulars que ofereix el territori valencià més enllà de la capital, en els municipis, i que permeten situar a València davant els mercats com la destinació a triar.

Major colaboración amb la OET de la Haya

L’organisme de la Diputació de València també ha aprofitat la seua estada en la fira per a analitzar les noves demandes del turista sènior holandés i afermar els contactes ja establits en l’àmbit internacional, a més de reunir-se amb la consellera de Turisme en l’Oficina Espanyola de Turisme (OET) a la Haya, María Ángeles Martínez.

El diputat de Turisme va abordar en aquesta trobada en la OET de la Haya la continuïtat i projecció de les activitats promocionals d’experiències i productes turístics de València en el mercat holandés, a més de fixar l’inici d’una línia específica de col·laboració per a organitzar un acte singular de promoció de la destinació València l’any vinent als Països Baixos.

 


Agenda d’esdeveniments