La Vall d’Albaida i la Ribera promocionen les rutes turístiques Entre Comarques amb l’ajuda de València Turisme

17/03/2016.La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i el Consorci de la Ribera, que integra les comarques de la Ribera Alta i la Ribera Baixa, promocionen les seues rutes turístiques Entre Comarques aquesta setmana en l’Oficina de Promoció Provincial, que el Patronat València Turisme posa a la disposició dels pobles i les comarques de la província.

 La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha acudit a l’Oficina de Promoció de València Turisme i ha destacat «a necessitat d’implementar sinergies entre les comarques de la província, com les rutes Entre Comarques, per a oferir al visitant productes turístics de qualitat, que porten com a marca i com a senyal d’identitat les particularitats turístiques, culturals, gastronòmiques, artístiques i històriques dels nostres municipis».

L’Oficina de Promoció de València Turisme, situada en ple centre històric del cap i casal, està oberta al públic de dimecres a dissabte, de 10 a 14:30 h i de 16 a 19 h.

Les Rutes Turístiques Entre Comarques estan organitzades per la Mancomunitat de la Ribera Alta, la Mancomunitat de la Ribera Baixa, la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i la Mancomunitat de Municipis de la Safor, i compten amb el patrocini de València Turisme.

Trenta-tres rutes turístiques durant cinc mesos

La iniciativa turística intercomarcal va començar el 20 de febrer passat a la Pobla del Duc i acabarà el 26 de juny a Barx.

El programa ofereix trenta-tres dies de ruta durant dèsset caps de setmana per a mostrar la història, la cultura, les tradicions i els costums de 54 municipis, dels quals 26 són de la Vall d’albaida, 18 de la Ribera i 10 de la Safor.

Concretament, es recorreran els pobles següents: la Pobla del Duc, Llutxent, Benicolet, Alberic, Fontanars dels Alforins, Montitxelvo, Terrateig, Bocairent, Ontinyent, Agullent, Montaverner, Alfarrasí, Algemesí, la Barraca d’Aigües Vives, Benigànim, Quatretonda, Atzeneta d’Albaida, Bufali, Guadassuar, Benimodo, Albaida, Benissoda, Benimuslem, Alzira, Castelló de Rugat, Salem, Cullera, Polinyà de Xúquer, Bèlgida, el Palomar, Manuel, Sueca, Corbera, Sumacàrcer, Tous, l’Alcúdia, Benifaió, l’Olleria, Aielo de Malferit, Otos, Beniatjar, Carcaixent, Potries, Ador, Ròtova, Alfauir, Llombai, Beniarjó, Xeresa, Simat de la Valldigna, Bellreguard, Oliva i Barx.

El programa acabarà amb la Trobada entre Comarques, que tindrà lloc el 2 de juliol a Tavernes de la Valldigna.


Agenda d’esdeveniments