La Diputació acudeix a la Fira d’Amberes per a la promoció internacional de ‘València Turisme’

El Patronat Provincial de Turisme acudeix per primera vegada al certamen belga

El Patronat Provincial de Turisme ‘València Turisme’ de la Diputació participa aquest cap de setmana, per primera vegada, en la fira Fiest en Wanderlaar que se celebra en la ciutat d’Amberes (Bèlgica), dins del seu pla de promoció de turisme internacional 2016.
El certamen, en el qual Espanya és el país convidat, es troba dins del Pla Estratègic de Màrqueting de Turespaña 2012–2016 per a la projecció de destinacions espanyoles i està dirigit al consumidor interessat en productes de turisme actiu, senderisme i cicloturisme.
València disposa actualment de vol directe a Brussel·les operat per dues companyies aèries, per la qual cosa aquesta facilitat de connexió entre les dues ciutats fa que el flux de turistes del mercat belga a la província siga constant des de 2014.
La ciutat de València és la segona destinació de la Comunitat Valenciana per al turista de Bèlgica, després de Benidorm, per la qual cosa la marca turística de la Diputació de València persegueix donar a conèixer a Amberes l’oferta d’allotjament i l’oferta d’activitats outdoor dels municipis de la província.
El Patronat de Turisme oferirà així informació destinada a la promoció del turisme actiu, tant d’interior com de costa, mitjançant la distribució de material imprés sobre carreteres, transport, informació de les diferents senders (SL, PR i GR) de la província i empreses de turisme actiu, que es complementarà amb l’oferta bàsica d’hotels, cases rurals i càmpings, a més d’informació cultural i també sobre turisme familiar, gastronomia i salut.


Agenda d’esdeveniments