Jordi Mayor: “València Boat Show 2019 contribuirà a l’increment del turisme sostenible”

  • El responsable de Turisme de la Diputació participa en la presentació del certamen nàutic, que se celebrarà del 30 d’octubre al 3 de novembre en La Marina de València

El diputat de Turisme de la Diputació, Jordi Mayor, ha destacat aquest matí, en l’acte de presentació del certamen Valencia Boat Show 2019 celebrat en La Marina de València, que l’esdeveniment “servirà per a atraure nous visitants a València i tindrà retorn en el territori, pel que contribuirà a l’increment del turisme sostenible”.

“És un certamen que posa en valor la unitat o alineació de les administracions locals per a aprofitar la gran afluència de visitants com a forma de creixement sostenible”, ha explicat.

El saló nàutic València Boat Show sumarà enguany 11 edicions i se celebrarà del 30 d’octubre al 3 de novembre en La Marina de València, amb l’organització de la Unió d’Empreses Nàutiques (UEN) i Consorci València 2007, òrgan gestor de la Marina de València, i la col·laboració de diverses administracions com el Patronat de Turisme de València.

Aposta pel turisme nàutic

El València Boat Show 2019 es volcarà amb la promoció de València com a destinació per excel·lència per a la pràctica d’esports nàutics. El saló acollirà, per primera vegada, una trobada professional de turisme nàutic en la qual agències organitzadores d’esdeveniments nacionals i locals podran conéixer de primera mà l’oferta nàutica valenciana.

El saló valencià també rebrà la visita de periodistes especialitzats de diversos punts d’España. També assistirà una delegació de mitjans de comunicació internacionals dedicats al turisme nàutic, procedents de Alemania, Italia, Irlanda, República Checa, Austria, Noruega i Dinamarca, que participaran en una trobada sobre les característiques del perfil del turista nàutic dels seus respectius països i els punts forts de la nàutica de la Comunitat Valenciana.

Un certamen professionalitzat i obert al públic

El certamen contarà amb “una aposta ampliada i molt renovada, que combina estratègicament la zona professional d’exposició i venda d’embarcacions amb una àmplia zona gratuïta i oberta al públic tots els dies amb activitats relacionades amb el mar”, segons l’organització.

València Boat Show 2019 reunirà les principals drassanes i marques del sector i en ell es presentaran embarcacions, motors, accessoris i serveis nàutics nous. La oferta expositiva es complementarà amb xarrades, esports nàutics, gastronomia, turisme, cinema i una gran agenda d’activitats a les quals es suma la celebració de l’aniversari de la Marina de València amb concerts, esports de mar i diverses exhibicions.

L’acte de presentació del certamen també ha comptat amb la participació del director de la Fundacion Turismo Valencia, Toni Bernabé; el director de Valencia Boat Show 2019, Nacho Gómez; el director de La Marina de València, Vicent Llorens; i la presidenta de la Unión de Empresas Náuticas, Isabel Gil.


Agenda d’esdeveniments