Les Falleres Majors de València participen en l’Orxatada i Taronjada Fallera organitzada amb ajuda de València Turisme

  • La novena edició de l’esdeveniment, organitzat per FOTUR amb la col·laboració del Patronat de Turisme, la D.O. Xufa València, l’I.G.P Consell Regulador de Cítrics Valencians, PRODJ i l’empresa ZUMMO, ha repartit 1.000 litres d’orxata i 2.000 quilos de suc de taronja

08/03/2017.- Les Falleres Majors de València han participat en la novena edició de “L’Orxatada i Taronjada Fallera” organitzada per la Federació d’Oci, Turisme i Joc de la Comunitat Valenciana (FOTUR), amb la col·laboració del Patronat de Turisme de València.

També participen com a col·laboradors la Denominació d’Origen Xufa València, l’I.G.P Consell Regulador de Cítrics Valencians, PRODJ i l’empresa ZUMMO, l’Ajuntament de València i la Junta Central Fallera.

“L’Orxatada i Taronjada Fallera” s’ha convertit en un clàssic de les Falles de València, esgotant any rere any les seues existències i amenitzant les dues hores prèvies a les mascletades, durant dos dies, ahir i avui, 8 de març. En aquesta ocasió, l’esdeveniment ha servit 8.000 gots d’orxata i suc de taronja al costat de la Plaça de Bous de València.

Així, segons els organitzadors, han sigut distribuïts més de 1.000 litres d’orxata i 2.000 quilos de suc de taronja.

L’orxata de Xufa de València té la garantia de procedència i qualitat que ofereix la Denominació d’Origen, mentre que el suc directament espremut ha sigut de la varietat de taronja ‘Lane batega’ avalada pel Consell Regulador de Cítrics Valencians i oferit per l’empresa valenciana ZUMMO, amb les seues màquines exprimidores d’última generació.

 

 


Agenda d’esdeveniments