Enguera i Alcàsser mostren la seua riquesa gastronòmica en l’Oficina de Promoció de “València Turisme”

23/03/2016.Enguera i Alcàsser promocionen la seua riquesa gastronòmica aquesta setmana en l’Oficina de Promoció Provincial que el Patronat de Turisme de València-València Turisme posa a la disposició dels pobles i comarques valencians.

 El gerent del Patronat, Pau Pérez Ledo, ha acudit a l’Oficina de Promoció de “València Turisme”, en representació de la diputada de Turisme, Pilar Moncho, i ha destacat “la importància d’oferir al territori aquest estratègic punt de promoció situat en el centre del cap i casal”.

 L’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora, també ha participat en l’obertura al públic de la mostra turística oferida per Alcàsser i ha mostrat el seu agraïment a València Turisme per “aquesta oportunitat de presentar-nos davant nous públics amb els nostres productes autòctons”. Els visitants que s’acosten fins a l’Oficina de Promoció podran degustar els dolços casolans d’ametlla com el “Plat de Glòria”, “Coca de sagí”, “Coca de nous i panses” i “ Coca d’arrop”.

 Per la seua banda, Dolo García, ADL d’Enguera, ha assenyalat que tots aquells que acudisquen durant els pròxims dies a l’Oficina de Promoció Provincial podran conéixer la “cada vegada més coneguda Festa de Sant Gil, dedicada especialment als xiquets, i que després d’obtenir el reconeixement com a Festa d’Interès Local, Provincial i de la Comunitat Valenciana, sol·licitarem també que siga considerada com a Festa d’Interès Nacional”.

 L’Oficina de Promoció de “València Turisme”, situada en ple centre històric de València, està oberta al públic de dimecres a dissabte, de 10:00 a 14:30, als matins, i de 16:00 a 19:00, a les vesprades.


Agenda d’esdeveniments