El Racó d’Ademús mostra els seus productes turístics en l’Oficina de Promoció a València

  • La diputada de Turisme, Pilar Moncho, i el president de la Mancomunitat Domingo Antón han visitat aquest matí el “Racó dels Pobles”
03/02/2016

L’Oficina de Promoció Provincial del Patronat de Turisme dóna a conéixer l’oferta turística de la comarca del Racó d’Ademús, del 3 al 6 de febrer.

El “Racó dels pobles”, situat en la C/Poeta Querol s/n de la ciutat de València (baix del Teatre Principal), informa dels principals atractius dels municipis d’Ademuz, Casas Altas, Casas Bajas, Castielfabib, la Pobla de Sant Miquel, Torrebaja i Vallanca.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha visitat aquest matí l’oficina amb l’alcalde de Casas Bajas i president de la Mancomunitat del Racó d’Ademús, Domingo Antón.

Moncho ha donat la benvinguda al president de la Mancomunitat i ha destacat que “aquesta setmana promocionem en el centre de la ciutat de València una comarca de l’interior amb importants atractius turístics, encara desconeguts per a molts ciutadans valencians i que per descomptat, convide a tots a descobrir”.

Per la seua banda, Antón ha ressaltat la importància de donar a conéixer l’oferta turística dels municipis del Racó d’Ademús, “la comarca més allunyada de la ciutat i que té molt que mostrar com les cases rurals, els productes gastronòmics com les pomes d’Ademús i els embotits i els paisatges i l’oferta natural”.

El Racó d’Ademús promociona els seus atractius turístics com els seus impressionants paratges; el seu patrimoni com l’ermita de la Verge de l’Horta d’Ademús, l’Església-Fortalesa de Castielfabib i els seus edificis que mostren la vida quotidiana de les seues gents fins al s XX; el Parc Natural de la Pobla de Sant Miquel; les festes i la gastronomia de la comarca.

A més, els tècnics de la Mancomunitat informen de la carrera “Escarchón trail” que se celebrarà el pròxim 28 de febrer, a Ademús.

L’Oficina romandrà oberta de dimecres a divendres al matí de 10:00 a 14:30 i a la vesprada, de 16:00 a 19:00 i el dissabte, de 10:00 a 14:00.


Agenda d’esdeveniments