El Patronat impulsa el sector turístic de les Terres dels Alforins

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, s’ha reunit recentment amb els alcaldes de Moixent, Teófilo Fito, la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, i Fontanars dels Alforins, Julio Biosca

11/02/2016.

El Patronat de Turisme impulsarà i potenciarà el sector turístic de la zona de les Terres dels Alforins, integrada pels municipis de Fontanars dels Alforins, La Font de la Figuera i Moixent.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, s’ha reunit recentment amb els alcaldes de Moixent, Teófilo Fito, la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, i Fontanars, Julio Biosca, per a analitzar les posibles línies de col•laboració.

Els tres alcaldes han coincidic en la necessitat de realitzar un pla d’acció conjunt amb l’objectiu de posar en valor la riquesa local i promocionar els productes de la zona.

Pilar Moncho ha transmés als responsables municipals la seua voluntat de col•laborar amb Terres dels Alforins i “promocionar la zona a través d’accions conjuntes”.

Segons la diputada “en les pròximes setmanes es podran acollir a una nova línia d’ajudes que amb criteris objectius, permetrà engegar iniciatives turístiques en el territori valencià”.


Agenda d’esdeveniments