El Patronat de Turisme porta València al Salon Mondial du Turisme de Paris

  • València Turisme participa des de hui i fins al 17 de març en el certamen, centrat en el turisme responsable i accessible, les noves tendències i la innovació turística

15/03/2019
El Patronat de Turisme de València participa des de hui fins al 17 de març en el Salon Mondial du Turisme de Paris, centrat en el turisme responsable i accessible, les noves tendències i la innovació turística.

L’organisme de la Diputació, a través de la seua marca “València Turisme”, presenta al públic francés les destinacions i productes turístics de València especialitzats en gastronomia, cultura i medi ambient, a més de l’oferta local d’alguns de les principals destinacions del nostre territori, com Gandia, Cullera, Sagunt i Xàtiva, així com de la pròpia ciutat de València.

A més, València Turisme compartirà espai en l’expositor de Turespaña amb una delegació d’empreses del sector, com The Easy Way, dedicada al cicloturisme.

“El principal objectiu del Patronat de Turisme és continuar amb l’acció promocional internacional per a mostrar la nostra competitivitat com a destinació turística a través d’una oferta d’allotjament de qualitat i d’empreses de serveis, que complementan l’estada amb productes turístics valencians”, assenyala el director de Patronat de Turisme de València, Evarist Caselles.

El mercat francés és el segon més important per al territori valencià, després del Regne Unit i per davant d’Alemanya.

Segons les dades oferides per Turisme Comunitat Valenciana, durant 2018 van visitar el territori valencià 1,5 milions de turistes  francesos, una xifra que suposa el 16,4% del total de visites. El seu perfil és el d’un viatger que s’allotja una mitjana de 12,6 dies i realitza una despesa mitjana diària de 59,8 euros, que arriba majoritàriament per carretera i la seua principal motivació és l’oci.