El Mercat de Nadal de la Diputació obri les seues portes a la Plaça de Bous de València

• El diputat de Turisme, Jordi Mayor, ha visitat els 13 expositors del certamen que mostren una gran varietat de productes gastronòmics i artesanals valencians

17/dic/19.el diputat responsable de Turisme de la Diputació de València, Jordi Mayor, ha visitat aquest matí el Mercat de Nadal instal·lat per la corporació provincial des d’avui i fins al pròxim 3 de gener, a l’esplanada exterior de la Plaça de Bous de València.

Mayor ha recorregut les 13 casetes que componen el mercat nadalenc i que ofereixen al públic visitant una gran varietat de productes gastronòmics i artesanals, elaborats per petites empreses de la província.

“Es tracta d’una bona oportunitat per a conèixer en primera persona les elaboracions i productes propis dels municipis de la província, en una ubicació excel·lent a la ciutat i més en aquestes dates nadalenques, ja que és una de les zones de major freqüència de pas de veïns i turistes”, ha destacat el diputat.

Un total de 24 empreses expositores participaran en el Mercat de Nadal de la Diputació durant tres setmanes i en torns rotatius, en horari d’11 a 20 hores ininterrompudament. No obstant això, el Punt d’Informació Turística de la Província de València Turisme (marca turística de la Diputació) romandrà fix durant tot el període.

Oferta lúdica per als més xicotets

A més, aquesta iniciativa es complementarà amb una oferta lúdica per a tots els públics, però especialment per als més xicotets, a partir del pròxim dissabte 21 de desembre, en la Plaça de Manises de València, enfront de la seu principal de la Diputació de València.

Es tracta d’una Gimcana Turística en la qual els participants tindran com a objectiu descobrir les 17 comarques de la província de València, a través de 200 productes turístics locals.

Aquests productes, al seu torn, estaran associats als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 sobre el Desenvolupament Sostenible aprovada per l’ONU en 2015, que inclouen des de l’eliminació de la pobresa fins al combat al canvi climàtic, l’educació, la igualtat de la dona, la defensa del medi ambient o el disseny de les nostres ciutats, entre altres aspectes, amb la finalitat de conjuminar coneixement i sensibilització social sobre el nostre entorn.

El Marcat de Nadal de la Diputació de València està organitzat en col·laboració amb l’Ajuntament de València i la Generalitat Valenciana, a través de la campanya “El Nadal és Valencià”.


Agenda d’esdeveniments