El licor de crema d’arròs de Cullera i la gastronomia del Perelló protagonitzen aquesta setmana l’Oficina de Promoció Provincial

  • Pilar Moncho s’ha reunit amb el regidor de Turisme de Cullera i les tècniques de turisme del Perelló en l’Oficina de Promoció de València Turisme
25/05/2016

Cullera i el Perelló promocionen la seua riquesa gastronòmica i patrimonial aquesta setmana en l’Oficina de Promoció Provincial, que el Patronat València Turisme posa a la disposició dels pobles i les comarques de la província.

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha acudit a l’obertura de les noves propostes de l’Oficina de Promoció Provincial i s’ha reunit amb el regidor de Turisme de Cullera, Javier Cantos, i amb les agents de desenvolupament local del Perelló.

El regidor de Turisme de Cullera ha qualificat l’Oficina del Patronat Provincial de Turisme de «punt privilegiat al centre de València per a promocionar destinacions de platja també entre els turistes estrangers que visiten la capital».

Cantos ha transmés el seu agraïment a Pilar Moncho perquè “«l Patronat Provincial de Turisme de València ha recolzat Cullera des del principi i amb força». Ahir mateix, la diputada també va assistir al Primer Concurs Nacional d’Arròs de Cullera.

Els dos municipis han coincidit en donar-li el protagonisme als seus productes gastronòmics en l’Oficina de Promoció de València Turisme: Cullera promociona el seu licor de crema d’arròs elaborat a partir d’una varietat arrossera autòctona (la J. Sendra) amb la marca Arròs Senyorial.

Per la seua banda, el Perelló destaca entre els seus atractius turístics la Fira i Jornades Gastronòmiques de la Tomata, que enguany celebren la cinquena edició del 3 al 5 de juny.

L’Oficina de Promoció de València Turisme, situada en ple centre de València, està oberta al públic de dimecres a dissabte de 10 a 14:30 h i de 16 a 19 h.