Diputació i Ajuntament anuncien un acord “històric” per a potenciar conjuntament la destinació turística València

Rueda prensa turismo foto_Abulaila (1)

València Turisme i Turisme València destaquen que tenen una marca turística complementària amb dos grans reptes, allargar l’estada dels turistes i incrementar la connectivitat en el territori valencià.

• P. Moncho, diputada de Turisme: “Iniciem una nova etapa de col·laboració que beneficia a tots, ciutadans, institucions i sector turístic, enfront d’anteriors gestions que optaven per la confrontació”.

• J. Calabuig, president Fundació València Turisme: “Estem treballant en un conveni que reflectirà la suma d’esforços per a reforçar la *interconectividad del territori”

30/març/2016.-La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, i el tinent alcalde de l’Ajuntament de València, Joan Calabuig, han anunciat avui, en roda de premsa, un acord “històric” entre el *Patronat Provincial de *Turisme de València-‘*ValènciaTurisme’ i la Fundació Turisme Valencia Convention Bureau per a potenciar conjuntament la destinació turística València.

A la trobada amb mitjans de comunicació també han assistit el gerent de València Turisme, Pau Pérez Ledo i el director gerent de Turisme València, Antoni Bernabé.

El nou marc de col·laboració prendrà forma i contingut en el conveni de col·laboració que ja s’està treballant des d’ambdues institucions i la tramitació de les quals està “molt avançada”, segons han anunciat els representants d’ambdues institucions.

Marca Turística Complementària

Pilar Moncho i Joan Calabuig han avançat que l’objectiu és conjuminar esforços i compartir sinergies perquè “tenim una marca turística complementària amb dos grans reptes, allargar l’estada dels turistes i incrementar la connectivitat del territori valencià”.

Tal com ha assenyalat la diputada de Turisme, Pilar Moncho, amb aquest nou marc de col·laboració “iniciem una nova etapa de treball que beneficiarà a tots, ciutadans, institucions i sector turístic, perquè apostem per una gestió eficient dels recursos públics, enfront d’anteriors gestions que optaven per la confrontació”.

Suma d’esforços

En aquest sentit, el tinent alcalde de l’Ajuntament de València, Joan Calabuig, ha mostrat la seua satisfacció perquè “sumar esforços reporta grans avantatges i beneficis immediats perquè amb més recursos multipliquem la capacitat d’actuació”. “És sorprenent que no haja passat abans i per açò volíem superar com més prompte millor la situació que hi havia perquè, a més, tenim potencial”, ha manifestat el també president de la Fundació Turisme València Convention Bureau.

Els avantatges ja han pogut mesurar-se en les fires a les quals València Turisme i Turisme València ja han acudit amb presència conjunta com és el cas de la recent MITT Moscou, celebrada la setmana passada, i en els workshop com els celebrats en Rimini i Tel Aviv.

Segons ha explicat Calabuig, “volem treballar en accions conjuntes de màrqueting turístic per a posicionar de manera complementària la destinació turística ‘València’ i també les comarques valencianes, així com el llançament conjunt de productes turístics que puguen ser consumits pels visitants de manera immediata”.

Model europeu

Per la seua banda, el gerent de València Turisme, Pau Pérez Ledo, ha apuntat que “ens unim per a poder créixer junts i seguir el camí de les grans capitals europees que aposten per l’ampliació i diversificació de la seua oferta cap al territori”.

En la seua intervenció, el director gerent de la Fundació València Turisme, Antoni Bernabé, ha qualificat el canvi de “necessari” per a poder complir els reptes marcats d’estades més llargues i millor connectivitat.

Tal com han avançat, el nou acord de col·laboració inclourà dos blocs d’actuacions destinats a la promoció turística i al llançament de nous productes turístics.


Agenda d’esdeveniments