Diputació i Ajuntament unifiquen la seua estratègia turística per a potenciar el territori valencià

  • Joan Ribó manté una reunió amb Pilar Moncho en l’Ajuntament de València
  • P. Moncho, diputada de Turisme: “Estem fent realitat l’acord segellat amb accions com València Summer Day, que tindrà continuïtat amb València Winter Days, Fam Trips i Press Trip o assistència conjunta a Fires nacionals i internacionals”
  • J. Ribó, alcalde de València: “La nostra estratègia per a València passa per aconseguir un turisme de qualitat diversificant la nostra oferta cultural, de congressos, mediambiental i de compres en el mercat tradicional”

L’alcalde de València, Joan Ribó, s’ha reunit avui amb la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, en l’Ajuntament de València per a abordar la unificació de l’estratègia turística conjunta iniciada després del protocol subscrit entre les entitats de promoció de turística de cada administració, Turisme València i València Turisme el passat mes de juliol.

A la reunió també han assistit la regidora de Turisme de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez; el gerent del Patronat de Turisme, Pau Pérez, el director gerent de Turisme València, Antoni Bernabé, i el director de Gestió Turística del Patronat, Evarist Caselles.

Un turisme diversificat per a València

L’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, ha expressat la seua “satisfacció” per comptar amb la Diputació per a promocionar “una indústria de primer ordre per a València, com és el turisme”. Tal i com ha afegit “la nostra estratègia passa per una diversificació del turisme, per tal que els nostres visitants troben València atractiva des d’un punt de vista mediambiental, cultural, per a la celebració de congressos o per a fer compres en els nostres comerços tradicionals”.

Segons Pilar Moncho, “estem fent realitat l’acord segellat amb accions com València Summer Day, que tindrà continuïtat amb València Winter Days, Fam Trips i Press Trip o assistència conjunta a Fires nacionals i internacionals”.

“Els acords no solament es tradueixen en textos i intencions sinó que la nostra responsabilitat és transformar-los en accions reals que vetlen per la millora de la gestió pública i, en el nostre cas, per la potenciació del territori valencià com a excel·lent destinació turística per a garantir un turisme sostenible que supere la barrera de l’estacionalitat”, ha dit Moncho

Fires, workshop i productes turístics conjunts

Els avantatges ja han pogut mesurar-se en les fires a les quals València Turisme i Turismo Valencia ja han acudit amb presència conjunta com és el cas de la MITT Moscou, i en els workshop com els celebrats en Rimini i Tel Aviv.

El treball conjunt s’estén també a accions conjuntes de màrqueting turístic per a posicionar de manera complementària la destinació turística ‘València’ i també les comarques valencianes, així com el llançament conjunt de productes turístics que puguen ser consumits pels visitants de manera immediata, com València Summer Day, que ha connectat el cap i casal amb vuit destinacions comarcals durant agost i setembre i que tindrà continuïtat a la tardor amb el València Winter Day.

Altres productes turístics que es comercialitzaran a partir d’octubre són els BikeTours, l’Orxata experience, l’Albufera experience o Terres de València.