Diputació i Ajuntament anuncien la comercialització de nous productes turístics després de l’èxit de “València Summer Day”

  • La proposta turística pilot del Patronat Provincial de Turisme de València i l’Ajuntament de València obri les portes de les comarques al turisme internacional
  • Els 450 viatgers dels “day tours” puntuen l’experiència amb un 4’5 sobre 5 i asseguren noves vies de negoci per a les empreses turístiques locals
02/09/2016

El Patronat Provincial de Turisme de València i Turismo Valencia han mantingut una reunió de treball per a analitzar els resultats del projecte turístic pilot “València Summer Day” on participen empreses turístiques locals, els representants de les quals també han acudit a la sessió tècnica celebrada en la seu de València Turisme.

“València Summer Day” és la primera acció de comercialització conjunta realitzada per València Turisme i Turismo Valencia. El nou producte turístic obri les portes de les comarques al turisme internacional i connecta València ciutat amb vuit experiències a Gandia, Llíria, Cullera, Sagunt, Requena, Ontinyent, Bocairent i Xàtiva.

L’èxit de públic, amb més de 450 turistes registrats a l’agost, i les excel·lents valoracions de l’experiència, amb un 4’5 sobre 5 de mitjana, impulsen a ambdues entitats, dependents de la Diputació i de l’Ajuntament de València, a estudiar el futur del projecte pilot així com el llançament de noves accions de comercialització conjunta.

Noves vies per a empreses turístiques locals

Tal com destaquen els tècnics responsables del projecte turístic, “l’objectiu de València Turisme i Turismo Valencia és fer una prospecció de noves estratègies turístiques, la nostra missió no és ocupar l’espai de mercat de les empreses locals, sinó ajudar-les amb el llançament de nous productes que contribuïsquen a activar el sector amb l’obertura de noves vies de negoci”.

“València Summer Day” és un servei dirigit especialment al turista individual de València i que, per primera vegada, connecta la ciutat amb el territori “permetent així que es puguen allargar les estades turístiques amb nous productes que amplien l’oferta al visitant del cap-i-casal”.

“Day tours” fins al 30 de setembre

Aquestes excursions diàries o “Day Tours” ofereixen interessants propostes amb eixides de dilluns a diumenge, fins al 30 de setembre. Tots els tours tenen l’eixida en la plaça de l’Ajuntament de València, enfront de la Tourist Info.

El programa inclou el desplaçament amb autobús, la recepció de visitants en els punts de destinació, les visites guiades, entrades i esmorzar. Els Day Tours poden adquirir-se en les Tourist Info de la ciutat de València.

Huit experiències turístiques valencianes

“València Summer Day” dedica el dilluns a Gandia i “Els Borgia”. Els viatgers passegen pel centre històric, originari de l’època de Sant Francisco de Borja: Prado i Raval, on s’assentava el barri morisc en època dels Borja, la Casa de la Marquesa González de Quirós i els seus jardins, la Plaça Major amb l’Ajuntament, la Col·legiata de Santa María i l’escultura de Francisco de Borja, així com el propi Palau Ducal dels Borja, un dels edificis més emblemàtics de la família Borja.

Si els dilluns és el dia de Gandia, el dimarts es reserva a la “Simfonia de Cultures” proposada per Llíria, l’antiga ciutat íbera coneguda com “Edeta”, i els dimecres a el “Mar de pirates” de Cullera, el cap dels quals va servir de refugi al pirata Dragut.

Sagunt, la ciutat que va plantar cara a les tropes de Cartago en el 218 a.C, és la destinació dels dijous, fins al 29 de setembre, mentre que el divendres és el dia enológico amb “La frontera del vi” dissenyada per Requena.

El cap de setmana, el bus de el “València Summer Day” ofereix eixides a Ontinyent i Bocairent, els dissabtes, i a Xàtiva, els diumenges. Els viatgers poden gaudir d’una experiència festera a Ontinyent, conéixer “La Pedra Viva” de Bocairent, i les mil fonts i el castell de Xàtiva.