“Del tros al plat” exporta el relat del territori valencià com a destinació turística excel·lent

  • Les institucions valencianes s’uneixen per a presentar en societat el nou projecte turístic centrat en la qualitat i singularitat dels aliments de proximitat com a segell diferenciador

09/06/2017.- Les institucions valencianes –Agència Valenciana del Turisme, el Patronat de Turisme de València i l’Ajuntament de València- s’han unit per a presentar en societat, “Del tros al plat”, el nou projecte turístic centrat en la qualitat dels aliments de proximitat i la singularitat de la seua elaboració fins a portar-los a la taula com a plats genuïns en un territori únic, el territori valencià que es reivindica així com destinació turística excel·lent i com “el camí més curt a la felicitat” del visitant.

“Del tros al plat” és una acció turística que està vinculada també a la capitalitat mundial de l’Alimentació que ostenta València en 2017 i forma part de la seua programació específica.

L’acte de presentació, celebrat en l’edifici Veles e Vents de la Marina de València va congregar a representants de totes les institucions implicades en el projecte, a més d’autoritats i personalitats del món de la política, la cultura, l’art i la societat valenciana com el president de les Corts, Enric Morera; la vicepresidenta del Patronat de Turisime de València, Pilar Moncho; l’alcalde de València, Joan Ribó, i els regidors Consol Castillo, Carlos Galiana i Sandra Gómez; la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó; la directora general de Desenvolupament Rural, Maite Cháfer, i el director de l’IVAM, José Miguel G. Cortés, entre d’altres.

L’esdeveniment va tenir com a protagonistes tres productes valencians, l’arròs, el peix blau i la cirera, així com un complement excepcional, els vins de Terres dels Alforins. “Del tros al plat” servirà, d’ara endavant, per a exportar el relat de la destinació valenciana a la resta del món en les accions, fires i certàmens on acudisquen les marques turístiques valencianes implicades en aquest projecte.

 


Agenda d’esdeveniments