Del Tros al Plat creix amb Ricard Camarena en la Fira de la Terra de Barx

  • Pilar Moncho assisteix demà al showcooking del cèlebre xef valencià al carrer Major de Barx

13/07/2018
El Patronat de Turisme de València participa demà, a través de la seua marca turística “València Turisme” i del programa “Del Tros al Plat”, en la Fira de la Terra de Barx amb un acció culinària protagonitzada pel xef Ricard Camarena.

La diputada de Turisme de la Diputació de València i responsable del Patronat de Turisme de València, Pilar Moncho, ha destacat la importància de sumar nous agents a la filosofia “Del Tros al Plat” que, com Ricard Camarena “aporten el prestigi i la professionalitat que multipliquen la projecció del nostre territori, com a destinació turística excel·lent”.

València Turisme col·labora en l’organització del showcooking que Ricard Camarena oferirà demà dissabte, 14 de juliol, a les 19.30, al carrer Major de Barx, al costat de l’agricultor Toni Misiano, per a posar en valor la cuina valenciana amb productes autòctons de temporada.

Música, jocs, embotit i productes de la terra

La Fira de la Terra de Barx inclou una àmplia programació en la qual destaquen els concerts de Dani Miquel i Walectric, així com un mercat de productes artesans i de la terra, jocs populars i una “Torrà d’Embotit” organitzada pels festers 2018 de Barx.