Del Tros al Plat compta amb la complicitat de El Comidista per a reforçar la seua projecció com a moviment gastronòmic i turístic

  • Mikel López Iturriaga dóna una xarrada sobre “Com menjar amb cap” a l’Escola d’Hostaleria Fundació Cruzcampo de la Marina

19/11/2018
Del Tros al Plat suma nous còmplices després de la xarrada oferida pel periodista i expert en gastronomia, Mikel López Iturriaga, l’ànima del cèlebre blog “El Comidista”, creat per a divulgar bones maneres i costums alimentaris i culinaris. La periodista Mariola Cubelles va moderar la xarrada sobre “Com menjar amb cap” organitzada pel Patronat de Turisme de València i La Marina de València en l’edifici Veles e Vents, en l’Escola d’Hostaleria Fundació Cruzcampo.

El director del Patronat de Turisme, Evarist Caselles, va acudir a la xarrada amb el director de la Marina, Vicent Llorens, i el gerent del Grup La Sucursal, Javier de Andrés.

En la seua intervenció, López Iturriaga va parlar de la seua obsessió per la “temporalitat” dels productes emprats en la cuina, precisament una de les línies reforçades en el moviment transversal Del Tros al Plat, impulsat pel Patronat de Turisme de València.


Agenda d’esdeveniments