Els “chiquiemprendedores” de Marina Genius Lab aposten per un turisme més sostenible i tecnològic per a fer de València “el paradís en miniatura”

  • Pilar Moncho, vicepresidenta del Patronat i diputada de Turisme, visita l’escola d’estiu organitzada per Chiquiemprendedores en la Marina amb el suport de València Turisme
29/06/2017

La vicepresidenta del Patronat de Turisme i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, i el director del Patronat, Evarist Caselles, han visitat avui l’escola d’estiu organitzada per Chiquiemprendedores en Marina Genius Lab amb el suport de València Turisme, entre altres patrocinadors. Ana Carrau, directora de Chiquiemprendedores, també ha participat en la trobada.

En la seua visita al campus de xicotets emprenedors, Pilar Moncho ha destacat la capacitat dels joves per a dissenyar propostes orginales i imaginatives “de les quals sempre podrem prendre nota per a aplicar en polítiques de gestió real des de les institucions”.

Moncho ha compartit la sessió de treball amb l’equip d’emprenedors de Turisme que han proposat accions sostenibles i tecnològiques per a fer de València “el paradís en miniatura”, segons resa el cartell dissenyat pels propis xiquets i xiquetes.

Els “chiquiemprendedores” han assumit el repte de projectar una nova València, amb un enfocament molt aquàtic, en la qual imaginen un llit fluvial com a mitjà de transport, eco-granges que proveeixen a la ciutat, tirolines i carrils bici per a substituir els cotxes, drons-ambulància i cases adaptades per a persones amb discapacitat, entre altres solucions urbanes.

Tal com apunta Ana Carrau, els reptes dels xicotets “aconsegueixen nivells molt alts per a reinterpretar una ciutat des de diferents micro reptes que aborden aspectes urbans com tecnologia i comunicacions, turisme, entorn natural i mobilitat”.


Agenda d’esdeveniments