Agents de viatges nacionals es reuniran amb empresaris turístics locals al balcó faller de València Turisme

  • Representants de 15 entitats de Castella-la Manxa, Castella Lleó, Vigo, Madrid i C. Valenciana participaran en una sessió de treball amb delegats del teixit empresarial de sis destinacions turístiques valencianes, en el punt neuràlgic de les Falles

09/03/2020
València Turisme aprofitarà les Falles per a incrementar la desestacionalització de l’oferta turística valenciana, mitjançant la celebració demà d’una sessió de treball amb agents de viatges nacionals al balcó faller que ha habilitat per a l’ocasió, en la Plaça de l’Ajuntament de València.

Així, representants de 15 agències de viatges de Castella-la Manxa, Castella Lleó, Vigo, Madrid i Comunitat Valenciana es reuniran al matí en aquest espai amb sis de les principals destinacions turístiques valencianes consolidades, que tenen en els mercats nacionals els seus principals emissors de turistes o el poden tenir, com són Cullera, Gandia, Sagunt, Requena i Bocairent.

Una delegació del teixit empresarial turístic local (hotelers, empreses de serveis turístics, hostalers i emprenedors) representarà a les sis destinacions valencianes.

“Es tracta d’una acció de promoció turística nacional, inclosa en el Pla d’Actuacions 2020 de València Turisme, l’objectiu de les quals és generar sinergies entre les destinacions de platja i interior que participen, així com amb els empresaris del sector”, ha explicat el diputat de Turisme de la Diputació de València, Jordi Mayor.

La jornada també tindrà un component gastronòmic, ja que la tradicional “picaeta” que degustaran els participants al balcó en acabar la sessió de treball, mentre gaudisquen de la mascletà del dia, s’emmarcarà en la filosofia “Del Tros al Plat” que promou també València Turisme en la seua aposta per la gastronomia local i que engloba a productors, productes, mercats i professionals de la cuina.

Més tard, una visita guiada pel centre històric de València posarà el punt final a aquesta acció de promoció turística emmarcada en l’estratègia de València Turisme de coordinar destinacions i empreses de productes turístics per a potenciar l’oferta turística de la província.

El diputat de Turisme de la Diputació de València, Jordi Mayor, i el president de l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatges (AEVAV), Miguel Jiménez, rebran als participants a la seua arribada i realitzaran l’obertura de la jornada.

 


Agenda d’esdeveniments