MONTROI

MONTROI

Montroi és un municipi situat al centre de la Vall dels Alcarans, entre Montserrat i Real. Dista 27 km de València i té una altitud de 140 m sobre el nivell del mar.


Com arribar:

Des de València s’hi accedeix per la CV-405. Hi ha també una línia d’autobusos que connecta Montroi amb les localitats de València, Torrent, Montserrat, Llombai, Catadau, Alfarp, Dosaigües i Millars.

Gastronomia:

Són molt apreciades les botifarres de ceba que s’elaboren en les carnisseries de la població, com també l’excel•lent i famosa mel, que endolceix plats i postres com el de mel i mató.

Interés turístic:

Als voltants es troba la torre d’origen musulmà, les restes d’un castell i alguns paratges naturals d’interés, com la partida de la Serra i el Penyal, vora el riu Magre.

Festes:

Les festes patronals se celebren al voltant de la tercera setmana d’agost en honor de Sant Bartomeu Apòstol. S’organitzen revetles i focs artificials, i l’última setmana d’agost té lloc la setmana taurina.

Oficina de turisme

Tourist Info Montroy Calle la Pau-Edif. Multiusos-Museo Valenciano de la Miel 35 Teléfonos: 671644445 Correo electrónico: montroi@touristinfo.net