Com arribar:
S’accedeix a aquest poble des de València per la CV-405.
Gastronomia:
És costum, per Pasqua, elaborar les conegudes mones. A nivell gastronòmic destaca la gran varietat d’arrossos que es poden trobar a Montserrat, a més dels vins i les misteles de la població
Interés turístic:
La plaça de l’Església, nucli primigeni de la localitat per ser el recinte de l’antiga alqueria musulmana; l’església d’estil herrerià (1637); el carrer de Sant Antoni, dels segles XVIII-XIX; les Escoles Velles, edifici de l’any 1889, i el Pòsit, edifici dedicat en un principi a l’agricultura, construït el 1792. Situats entre el riu Magre i el Castellet, al terme municipal, hi ha diversos paratges naturals d’interés: el pantà i la Font de la Querència. També tenim la Ruta de l’Arquitectura de l’Aigua de Montserrat. Aquesta ruta tancada de gran recorregut comença a la mina de Montserrat, per a discórrer, entre altres llocs, per la serra del Castellet, les zones muntanyoses de la Querència i el Carcalí, el barranc de l’Agroix, el barranc de la Font de l’Om i la riba esquerra del Magre, recorregut extens on es compagina el patrimoni hidràulic (fonts, aljubs, abeuradors, sénies, molins, aqüeductes i mines) amb paisatges muntanyosos d’interior i diversos espais de regadiu històric. Té una distància total de 21,6 km.
Festes:
Les festes patronals se celebren del 15 al 25 d’agost en honor de l’Asumpció de la Mare de Déu i Sant Roc, amb cavalcada popular (14 d’agost), fira d’atraccions, cercaviles i processons, a més d’espectacles taurins.