Com arribar:
Es troba situat al costat de la carretera nacional 234, Sagunt-Burgos, a quatre quilòmetres de Sagunt. Per a poder enllaçar amb aquesta es pot accedir tant des del nord com des del sud, per la nacional 340, que recorre la costa valenciana de nord a sud, o per l’autopista A7 i agafar l’enllaç amb la N-234 a l’altura de Sagunt.
Gastronomia:
Els arrossos en les seues distintes varietats, i en especial la paella i l’arròs empedrat, són els plats més destacats de la cuina local.
Interés turístic:
El monestir del Sant Esperit de la Muntanya (segle XV) va ser fundat per l’esposa de Martí l’Humà, arran de la pacificació de Sicília. Des de llavors ha tingut diversos usos, però actualment s’ha instal•lat un museu amb obres i documents interessants, però fonamentalment és un lloc d’oci, tranquil i apte per al descans i la pau. Es manté oberta una agradable hostatgeria dirigida pels franciscans menors, els quals han condicionat la contornada com a àrea reacreativa per als nombrosos visitants que acudeixen en especial els caps de setmana. La torre medieval, que es troba al nucli urbà de la població, d’origen musulmà, forma part de l’edificació defensiva i va pertànyer al castell de Murviedro. Té una alçària de 25 m i és de planta quadrada. Actualment s’utilitza com a biblioteca municipal. L’ermita de Sant Miquel és del segle XVIII i en la seua construcció van participar tots els veïns. Es troba en el turó pròxim al nucli urbà. Es tracta d’una ermita de gran senzillesa en què destaca la capella amb la imatge de l’Arcàngel Sant Miquel.
Festes:
Les festes patronals se celebren l’últim diumenge d’agost, en honor de la patrona del poble, la Mare de Déu de l’Estrela. Un dels actes centrals i més multitudinaris és la Baixada de Sant Miquel, que se celebra el divendres de l’última setmana d’agost, passades les 22 hores, i consisteix en la baixada del sant des de l’ermita fins a l’església. Per a donar la benvinguda al sant, es dispara un castell de focs artificials des de la plaça del poble durant el descens. Una altra de les processons característiques és la de Santa Bàrbara, que se celebra un diumenge abans que la de la Mare de Déu de l’Estrela, organitzada per les clavarieses. Durant els dies de festa major es fan activitats de qualsevol tipus: infantils, balls, danses, cercaviles i la setmana taurina (a principi de setembre).