CÀRCER

CÀRCER

El municipi de Càrcer té una població de 2.000 habitants, aproximadament. Les seues terres estan regades pel riu Xúquer al nord i pel riu Sellent a l’oest. L’agricultura és la base de la seua economia, basada especialment en el monocultiu i el comerç de la taronja. A causa del desenvolupament urbanístic, el nucli urbà de Càrcer es troba unit amb el del municipi veí, Alcàntera del Xúquer, formant una conurbació conjunta de 3.400 habitants, aproximadament


Com arribar:

Des de València s’hi accedeix per l’A-7 i prenent després la CV-560.

Gastronomia:

La paella, la fideuà, els gaspatxos i les olles són els plats més representatius de la gastronomia local de Càrcer.

Interés turístic:

Entre els monuments més destacats de Càrcer es troba l’església parroquial de l’Assumpció (segle XVIII), el barri de Sant Roc, part antiga del municipi formada per vells carrers estrets i empedrats; les restes de l’Arcà, un aqüeducte restaurat després de les riuades d’octubre del 1982. Com a lloc d’interés paisatgístic destaca la desembocadura del riu Sellent.

Festes:

A començament de setembre tenen lloc les festes de moros i cristians. La setmana següent, durant la segona quinzena, se celebren les festes patronals en honor de Sant Isidre Llaurador, la Mare de Déu de Gràcia i el Crist de l’Agonia.

Oficina de turisme

Tourist Info Alzira. Plaza del Reino. 46600 – Alzira. Tel.962419551 alzira@touristinfo.net