BONREPÓS I MIRAMBELL

BONREPÓS I MIRAMBELL

El municipi està format per dos nuclis de població: el de Bonrepòs i el de Mirambell. La seua superfície és totalment plana amb un lleuger pendent de nord-oest a sud-est sense que hi haja cap accident geogràfic, excepte el barranc del Carraixet en el límit sud i oest del municipi. Està situat a 5,7 km de València.


Com arribar:

Encara que no hi ha cap carretera principal que travesse el terme de Bonrepòs i Mirambell, la manera més senzilla d’arribar-hi és per la N 340 (antiga carretera de Barcelona), que enllaça pel nord amb la CV 300 i pel sud directament amb València a través de Tavernes Blanques.

Interés turístic:

L’Església Parroquial de la Mare de Déu del Pilar (1755) està situada en el Carrer Major, en el nucli de Bonrepòs; és un edifici d’una sola nau amb torre campanar de planta rectangular. Té diverses pintures del segle XVIII i altres de més modernes.

L’Ermita de Sant Joan Baptista data del segle XVII i es troba en l’antiga plaça central de Mirambell. Té una sola nau i està construïda sobre l’antiga mesquita.

Festes:

Les festes patronals se celebren en honor de Sant Vicent Ferrer i de la Mare de Déu del Pilar, de l’11 al 13 d’octubre. S’organitzen paelles, correfocs, calderes i altres activitats lúdiques. Al juny se celebren les festes de sant Joan, amb la famosa “tomatà”.