La Galiana Golf

La Galiana Golf

Un camp que ofereix tots els atractius del golf. Una privilegiada situació en Vall de la Valldigna, a uns minuts de la platja. En un entorn natural protegit, sense edificacions residencials, amb vista i paisatges espectaculars. Un camp on es cuida el manteniment i tots els detalls, per a convertir-ho en referència de qualitat per als golfistes de tota Europa. A diferència d’aquells clubs on preferentment juguen i gaudeixen els socis, el Camp de golf La Galiana està obert a tots els jugadors, tots els dies. Un camp que compta amb una escola de golf i la més elevada tecnologia, perquè l’alumne aprenga més fàcil i ràpid i veja la seua progressió classe a classe. Els xiquets de qualsevol edat també tenen el seu espai en La Galiana Golf, que ofereix cursos infantils d’iniciació a aquest saludable esport. La pista de pràctiques de 300 metres de longitud és un altre dels atractius de les seues instal·lacions, que disposa d’un àrea de gespa natural i moqueta de gespa artificial per a principiants.

Les jornades per a empreses o El Clínic de Golf, que consisteix en una classe d’un dia i un torneig, és una altra bona manera d’iniciar-se en aquest esport en companyia de familiars, companys i amics.


Direcció

Carretera Alzira-Tavernes de la Valldigna CV-50, km. 11

CP: 46740 (Carcaixent)

Telèfon: 902 002 529

Correu electrònic:reservas@lagalianagolf.com

Web: www.lagalianagolf.com

Ruta:

Des de Valencia.

Dirigisca’s a l’Autopista A-7 Alacant-Albacete per la A-7 fins a l’eixida 872 (CV-50 L’Alcúdia Centre – Carlet – Alzira) i prenga adreça Alzira-Tavernes de la Valldigna. A l’arribada a Alzira, seguisca per la mateixa carretera CV-50 adreça Tavernes de la Valldigna. Encreuament la localitat de la Barraca d’Aigües Vives i a 1 km a la dreta veurà indicació La Galiana Camp de golf.

Des d’Alacant.

Dirigisca’s cap a l’AP-7 direcció a València, prenga l’eixida 60 (Gandia-Xeresa-Tavernes de la Valldigna). Incorpore’s a la N-332 direcció a Tavernes de la Valldigna, prenga la CV-50 direcció Alzira. Seguisca per la CV-50 direcció Alzira i a 5 quilòmetres a l’esquerra veurà indicació La Galiana Camp de golf).

Aeroport més pròxim: Aeroport Manises a 60 km.

Detalles

Disenyador del camp: Moon Masters

Type of grass: Calles: 80% Lolium perenne – 20% Poa pratensis

Serveis

Pitch and putt: No

Lloguer de carrets: 5 € (manuals) 10 € (elèctrics)

Pals: 25 € set complet pals callaway

Camp de pràctiques: Tee herba natural 20 llocs, tee cobert amb moquetes 5 llocs

Chipping area: 1

Preus

Clots: 18

Bunkers: 70

Horaris: de dilluns a diumenge de 8:00 a 18:00, en estiu extensible a 19:00-19:30

Green fees: 18 hoyos: 100 €9 hoyos: 60 €

Putting Green: 2

Tarjetes crèdit: Totes