Club de Golf Manises

Club de Golf Manises

Es tracta del bressol del golf de València. Un camp històric i atractiu amb àmplia vegetació mediterrània. Un camp tècnic on eixir-se del carrer significa patir una forta penalització.
Mantenint l’esperit de Javier Arana, en 2008 es va procedir a la inauguració de la remodelació realitzada com a conseqüència de l’ampliació de l’aeroport internacional de Manises. Una remodelació dirigida per l’equip d’Alfonso Vidaor i Magí Sardá. Excel·lent camp de pràctiques i impossibilitat, per falta de terreny, d’ampliar-ho als 18 clots. Manises és una joia per als amants de la naturalesa i del golf. Un pulmó verd per als habitants de Manises i que en diverses fases de la seua història, ha corregut seriós perill. Deu mil arbres, la majoria amb més de cinquanta anys de vida, protegeixen el recorregut dels sorolls. Es van plantar 650 oliveres, 500 pins, 350 garroferes, 200 alzines i, situat en zones estratègiques, matoll mediterrani.
El camp ha passat de posseir un recorregut exclusivament pla a ser més mogut. El jugador format a Manises ho nota a l’hora del stance, de colpejar la bola.

Direcció

C/ Maestrat, 1 de Manises (Polígono Industrial La Cova)

CP: 46940 (Manises)

Telèfon: +34 961 534 069

Fax: +34 961 523 804

Web: www.realclubgolmanises.es

Correu electrònic:manisesgolf@factoryw.com

Ruta:

Agafar l’A-3, València-Madrid, i eixir en el km 4 en direcció aeroport. Seguir cap a Riba-roja. El camp està junt a l’aeroport de Manises.

Aeroport més pròxim: Manises (València) 0 km.

Detalles

Disenyador del camp: Javier Arana

Date design: 2/01/1970

Type of grass: Calle: poa, festuca y raygrassGreen: agrostis, nisera y penncross

Serveis

Lloguer de carrets: Manual: 3 €

Camp de pràctiques: 20 puestos

Chipping area: 1

Preus

Clots: 9

Bunkers: 1

Horaris: de 08.30 h fins la nit. Obert tot l’any excepte l’1 de gener i el 25 de desembre.

Green fees: (SOLS LABORABLES) 18 clots 45 € 9 clots 30 €PROFESSOR + CAMP PRÀCTIQUES 10 €

Putting Green: 2