Club de Golf Escorpión

Club de Golf Escorpión

De caràcter privat i amb prop de 2.000 socis, les seues cuidades instal·lacions ho converteixen en un dels més destacats, tant de la Comunitat Valenciana com de la resta d’Espanya.

Posseeix serveis complementaris per a l’oci com a gimnàs, guarderia, pistes de tennis i piscina. Els seus 27 clots li permeten combinar tres recorreguts diferents on conjugar la tècnica amb la potència a l’hora de colpejar la bola. Els recorreguts es troben protegits per una consolidada i densa massa forestal i la presència de l’aigua en una bona part dels mateixos li proporciona un al·licient especial. Els nou clots que donen personalitat i tradició a la zona de la Masia es caracteritzen per la seua orografia plana. Per a traure’ls rendiment cal inclinar-se pel colp tècnic.

Dos llacs de bona presència entren en joc en els clots 5, 6, 8 i 9. Si el cap pot amb el cor l’aigua no penalitza sinó que per contra contribueix a donar ritme i bellesa al recorregut ja de per si mateix agradable per l’abundant vegetació. Els nou clots que conformen Els Llacs estan marcats per l’aigua. Aigua frontal i aigua lateral que afecta a cinc clots.


Direcció

Ctra. San Antonio de Benagéber a Bétera, km 3,5

CP: 46017 (Bétera)

Telèfon: 961601211

Fax: 961690187

Correu electrònic:escorpion@clubescorpion.com

Web: www.clubescorpion.com

Aeroport més pròxim: Manises (València)

Detalles

Disenyador del camp: Ron Kirby – Alfonso Vidaor

Serveis

Pitch and putt:

Lloguer de carrets:

Pals:

Camp de pràctiques:

Chipping area:

Classes de golf: Sols socis

Preus

Clots: 27

Horaris: Llum solar

Green fees: 80 €

Tarjetes crèdit: VISA