Club de Golf El Saler

Club de Golf El Saler

Qui jugue en El Saler ha de saber que es tracta d’un dels millors camps del món, situat en un lloc privilegiat i volgut per tots els valencians: la Devesa del Saler.

Inaugurat el 3 de juny de 1968, respon a una obra magistral del projectista i dissenyador Javier Arana. Caminar pels seus carrers, trepitjar els seus tees i greens equival a gaudir d’un aire de llibertat. Precisament l’aire, la brisa que proporciona la proximitat del Mediterrani, converteix el recorregut d’aquest camp en un motiu per a patir i gaudir. La dificultat del camp es troba en gran manera al vent. El resultat d’un dia pot variar per complet pel que fa al d’un altre i no solament per la situació de les banderes sinó pel vent, factor a tenir en compte en qualsevol camp però especialment en El Saler. Situats al costat del Parador de Turisme, els seus greens ofereixen múltiples varietats a l’hora de col·locar les banderes, doncs els 700 metres quadrats de superfície que disposa cadascun permet jugar amb ells i amb les plataformes que li acompanyen i li proporcionen personalitat pròpia.


Direcció

Avenida de los Pinares, 151

CP: 46012 (València)

Telèfon: +34 961 610 384

Fax: +34 961 627 366www.parador.es

Correu electrònic:saler.golf@parador.es

Web: http://www.parador.es

Ruta:

Des del sud i per l’autopista AP-7, per N-332, agafar la desviació a Cullera i agafar la ctra. Natzaret-Oliva direcció El Perelló o agafar en el peatge l’eixida Favara i la N-340, direcció Cullera. Des del nord, anar per la V-30, agafar l’eixida al Saler per la CV-500 i agafar l’autopista del Saler, cap al Perelló.

Aeroport més pròxim: Manises (Valencia) 20 km

Detalles

Disenyador del camp: Javier Arana

Date design: 2/01/1970

Type of grass: Calle: mixta (bermuda, raygrass y agrostis)Green: L-93

Serveis

Lloguer de carrets: 6 €- Eèctrics: 14 €

Pals: 50 € (set complet)

Camp de pràctiques: 40 llocs

Chipping area: 2

Preus

Clots: 18

Bunkers: 2

Horaris: 07:30 – nit. Obert tot l’any

Green fees: Temporada alta (març-juny i octubre): 105 € Temporada baixa (resta de l’any): 95 € Federats  Comunitat Valenciana: 20 % descompte.

Putting Green: 1

Tarjetes crèdit: Visa, Mastercard, American Express, Dinners club.