VII Concurs Gastronòmic de la Taronja de Sagunt

El pròxim 4 de març Sagunt celebrarà el VII Concurs Gastronòmic de la Taronja de Sagunt, en el restaurant El Mirador situat en el centre històric del municipi del Camp de Morvedre.

Aquest concurs té com a objectiu la promoció de la fruita per excel·lència en la nostra agricultura, situant a la taronja en l’epicentre gustatiu dels plats que participen i ampliar les perspectives d’utilització d’aquest cítric.

Al certamen es poden presentar cuiners professionals en representació de restaurant podent-se inscriure en dues modalitats: plat dolç o salat. Si estàs interessat inscriu-te ací.

El certamen aposta per la qualitat en el jurat i comptarà amb quatre persones de reconegut prestigi com María José Martínez, xef i propietària del Restaurant Lienzo de València, i els crítics gastronòmics Cova Morales (creadora del blog gastronòmic Comuju) i Paco Alonso (creador del blog Paco a la Naranja).

Aquesta edició els guanyadors de cadascuna de les modalitats rebran un premi de 1.000 euros i el cuiner de la localitat que present el millor plat rebrà 500 euros.