Música en Sant Jeroni de Cotalba

El Monestir de Sant Jeroni de Cotalba, situat a Alfauir (València), a només 8 km. de Gandia, en la seua programació cultural estival presenta una nova edició del seu ampli cicle de concerts en directe, “Música en Sant Jeroni de Cotalba”, que enguany compleix ja la seua 11a edició.

La 11a edició de “Música en Sant Jeroni” compta amb una programació completa i variada amb diverses formacions de reconegut prestigi. Aquesta edició de 2018, abasta una àmplia varietat d’estils, sense deixar de costat la dedicació especial del festival d’acostar la música clàssica, antiga, l’òpera i el jazz, al públic.

Tots els concerts es poden combinar amb visites guiades al monestir abans de cada concert, a les 18’00 h, i sopars als seus jardins romàntics, després de cada actuació.

El divendres 13-juliol a les 20’00 h tindrà lloc la inauguració d’aquesta 11a edició de 2018 del cicle de concerts amb l’actuació de la formació de música clàssica “Ventus Quintet” amb motius operístics de Mozart, Rossini, Verdi, Grieg i Bizet interpretats pel quintet de vent.

Continuarà el 21 de juliol amb la formació internacional “The George Lacson Project”, liderada pel baixista nord-americà George Lacson. El seu so és una potent fusió de jazz, soul i funk amb les innovadores influències de la música contemporània.

La formació valenciana “Capella de Ministrers” torna a repetir la seua assistència el 4 d’agost a aquesta edició, presentant “Lucrecia Borja”, un interessant viatge de música antiga per l’època d’aquest personatge històric de profundes arrels valencianes.

El 11 d’agost serà el torn de “Camerata Lírica” amb una selecció de les òperes i sarsueles més conegudes de la història, interpretades per la soprano lírica Inmaculada Laín, el gran tenor aragonès Rodolfo Albero i el mestratge de Sergio Kuhlmann al piano.

El swing i el jazz de la formació valenciana “Babalu Swing Band” serà l’encarregat de clausurar el 18 d’agost aquesta 11a edició, proposant un viatge a l’Amèrica dels anys 40 a través d’una posada en escena plena de referències als anys daurats del cinema de Hollywood.

Les entrades dels concerts es poden adquirir en totes les oficines de Caixa Popular, patrocinadora un any més d’aquesta 11a edició o directament per internet en el portal de venda d’entrades del monestir.

Més informació