Gastrònoma 2018

Gastrònoma 2018, el Gran Esdeveniment de la Gastronomia, se celebra de l’11 al 13 de novembre en Fira València, amb l’objectiu principal de potenciar i difondre la cultura gastronòmica.

Durant tres dies, més de 200 signatures de la gastronomia oferiran la seua millor cuina i els visitants podran gaudir de demostracions de cuina en directe, tastos, tallers i debats.

En aquesta edició, el gran esdeveniment compta amb diferents espais com la “Cuina Central”, el “Córner de l’arròs”, “wine experience”, “#Pandeverdad”, “Cooking”, “Barra Gourmet”, “Entreolivos”, “#Dquesos”, “Còctel Club”, “Fòrum del cafè” i “Cerveses artesanes”.

El Patronat de Turisme València Turisme també participa en el certamen, amb un estand, per a mostrar la gastronomia del territori valencià a través de #DelTrosalPlat, un programa que permet posar en valor els productes de proximitat i difondre el valor de la cuina valenciana des de l’essència dels productes agroalimentaris produïts al territori valencià. L’espai de València Turisme promocionarà els productors locals i oferirà en el seu estand diferents productes artesanals.

D’altra banda, Gastrònoma 2018 ha organitzat un ampli programa amb més de 100 activitats que pots consultar ací.