Fitur 2022

Torna Fitur! El certamen se celebrarà del 19 al 23 en el recinte firal IFEMA.

La província de València torna a Fitur per a promocionar les seues destinacions i els seus productes turístics en un estand de 205 metres quadrats, dins de l’espai de la Comunitat Valenciana, en el Pavelló 7 del recinte firal.

L’estand de la Comunitat Valenciana té 3 zones diferenciades: La zona de Marques turístiques on es troba València Turisme; la zona d’empreses, dedicada a l’exposició de productes turístics i a les reunions de comercialització; la Plaça Central i zona de Showcooking, on es troba l’escenari central per a presentacions i zona per a demostracions gastronòmiques en directe amb degustacions.

Destinacions

L’estand de València Turisme compta amb les destinacions destacades de Gandia, Cullera, Sagunt, Canet d’en Berenguer i Oliva.

A més, els municipis de Riba-roja de Túria, Requena, Utiel, Sueca, Xeraco, Alboraia, la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, Tavernes de la Valldigna, Algemesí, Paterna i Terra Bobal participaran en el certamen turístic amb un espai.

Xàtiva, Ontinyent, Cheste, Catadau, La Canal de Navarrés, El Carraixet, Alzira, El Perelló i Alfafar oferiran demostracions gastronòmiques o activitats.

En aquesta edició, i de manera extraordinària, s’ha habilitat en la zona central de l’estand, un espai expositiu per a les ciutats creatives de la UNESCO de la província, Llíria – música, i Manises – artesania i arts populars.

A més, dins de l’estand València Turisme, es comptarà amb mostrador informatiu que aglutinarà tota l’oferta turística de la província, i amb tres mostradors específics de turisme gastronòmic, cultural i de naturalesa.

Activitats

Durant els dies del certamen,  es realitzaran presentacions professionals, showcooking, degustacions gastronòmiques i tastos organitzats per València Turisme.


Agenda d’esdeveniments