Blog

Playa Las Arenas

Platja El Cabanyal-Les Arenes

Si hi ha una platja urbana per excel·lència que atrau aany rere any centenars de turistes és, sens dubte, la del Cabanyal-Les Arenes. A pocs minuts del centre de la ciutat de València, aquesta platja ofereix als seus visitants totes les comoditats de les quals una gran platja d’aquestes característiques pot disposar. Restaurants, postes de vigilància, mitjans de transport i àrees recreatives, tots ells distribuïts al llarg de 1.200 metres d’arena neta i orejada.

Originalment, a aquesta platja se la coneixia com a Llevant o Cabanyal, encara que popularment se la coneix amb el nom de Les Arenes pel tradicional Balneari de Les Arenes que va constituir el lloc de trobada de la burgesia valenciana de final del segle xix i principi del xx, el qual una vegada desaparegut ha sigut substituït per l’imponent hotel situat en aquell mateix tros de costa i que ha mantingut el nom en el seu honor.

Per a garantir la màxima seguretat de l’usuari, la platja del Cabanyal disposa de torres de vigilància amb personal qualificat per a actuar en cas d’emergència. A més, hi ha distribuïdes al llarg de la costa unes altres tres postes sanitàries amb ambulàncies disponibles per a atendre qualsevol que ho necessite. El punt extra de comoditat l’aporta el total de 12 WC públics totalment nets i acurats dels quals 3 estan adaptats per a minusvàlids, unit a la disponibilitat de dutxes i ‘rentapeus’.

L’aspecte de l’accessibilitat està també contemplat en aquesta platja, ja que hi ha un programa d’ajuda al bany per a tots aquells que ho necessiten, el qual estableix un horari d’11.00 a 19.00 hores que sol començar a principi de juny i s’estén fins a meitat de setembre. L’accés a la platja inclou una passarel·la adaptada, dutxes accessibles i possibilitat de practicar esports adaptats. Sens dubte, una àmplia llista de possibilitats per a garantir el gaudi de la platja a tothom.

Es tracta d’una platja d’elevada comoditat en tots els sentits i això ho demostra la gran afluència de públic que presenta durant els mesos de temporada alta. Tot amanit amb zones recreatives per a xiquets, instal·lacions esportives per a jugar en equip i una escola de vela per a aprendre amb els millors aquest esport nàutic per excel·lència.

Així mateix, durant l’any, molta gent visita aquesta platja ja que està envoltada de zones d’oci amb bars de copes, pubs i discoteques. Un entorn de festa ideal situat en primera línia de platja que no et pots perdre.

Playa El Cabañal-Las Arenas

Si hay una playa urbana por excelencia que atrae año a tras año a cientos de turistas esa es, sin duda, la de El Cabañal – Las Arenas. A pocos minutos del centro de la ciudad de Valencia, esta playa ofrece a sus visitantes todas las comodidades de las que una gran playa de estas características puede disponer. Restaurantes, puestos de vigilancia, medios de transporte y áreas recreativas, todos ellos distribuido a lo largo de 1.200 metros de arena limpia y dorada.

Originalmente, a esta playa se le conocía como Levante o Cabañal, aunque popularmente se le conoce con el nombre de las Arenas por el  tradicional Balneario de Las Arenas que constituyó el lugar de reencuentro de la burguesía valenciana de finales del siglo XIX y principios del XX, el cual una vez desaparecido ha sido sustituido por el imponente hotel ubicado en ese mismo trozo de costa y que ha mantenido el nombre en su honor.

Para garantizar la máxima seguridad del usuario, la playa del Cabañal dispone de tres torres de vigilancia con personal cualificado para actuar en caso de emergencia. Además, hay distribuidas a lo largo de la costa otras tres postas sanitarias con ambulancias disponibles para atender a cualquiera que lo necesite. El punto extra de comodidad lo aporta el total de 12 W.C. públicos totalmente limpios y cuidados de los cuales 3 están adaptados para minusválidos, unido a la disponibilidad de duchas y ‘lavapies’.

Hotel Las Arenas

El aspecto de la accesibilidad está también contemplado en esta playa, pues existe un programa de ayuda al baño para todos aquellos que lo necesiten, el cual establece un horario de 11.00 a 19.00 que suele comenzar a principios de junio y se extiende hasta mitad de septiembre. El acceso a la playa incluye una pasarela adaptada, duchas accesibles y posibilidad de practicar deportes adaptados. Sin duda, una amplia lista de posibilidades para garantizar el disfrute de la playa a todo el mundo.

Se trata de una playa de elevada comodidad en todos los sentidos y eso lo demuestra la gran afluencia de público que presenta durante los meses de temporada alta. Todo aderezado con zonas recreativas para niños, instalaciones deportivas para jugar en equipo y una escuela de vela para aprender con los mejores este deporte náutico por excelencia.

Asimismo, durante el año, mucha gente visita esta playa puesto que está rodeada de zonas de ocio con bares de copas, pubs y discotecas. Un entorno de fiesta ideal situado en primera línea de playa que no te puedes perder.

Fotos / Iker Merodio y Andi Licious