Blog

El Saler atardecer

Platja de la Garrofera, un paratge idíl·lic

Sens dubte, una de les platges més naturals amb els seus 5.400 metres quadrats de dunes, tot un paisatge idíl·lic per a gaudir d’un tranquil dia de sol i trobar-nos per fi amb el relax. El seu enclavament no pot ser millor, ja que està situada dins del Parc Natural de l’Albufera, concretament entre les platges del Saler i la Devesa.

La Garrofera s’estén al llarg de més de 1.500 metres de costa i 37 metres d’arena a l’ample, en els quals estendre les nostres tovalloles, sense una altra preocupació que prendre el sol i refrescar-nos en les temperades aigües del Mediterrani. Aquesta platja és una bona representació de la qualitat que recorre el nostre litoral, amb la seua bandera blava onejant al capdamunt. També compta amb els guardons d’Ecoplatges i Estratègia Naos, que premia la vida saludable i l’esport.

La platja posseeix tot tipus de serveis, com dues torres de vigilància, lavabo, 5 dutxes dobles, un rentapeus, bancs per a asseure’s, posta sanitària i, fins i tot, un quiosc on comprar begudes o llogar hamaques i ombrel·les. Així mateix, es caracteritza, igual que altres platges valencianes, per estar perfectament adaptada perquè les persones amb mobilitat reduïda gaudisquen i aprofiten la seua estada al màxim, ja que compta amb passarel·la adaptada, a més d’un WC públic i un altre adaptat.

L’adaptabilitat s’amplia fins a la zona d’aparcament públic, on disposa d’una àrea degudament condicionada. Per tant, pots acostar-te fins a aquesta encantadora platja en el teu propi vehicle, o bé en transport públic, ja que des del mateix centre de la ciutat de València ixen autobusos que et porten fins a la Garrofera.

La seua idònia ubicació en la costa et permetrà visitar altres magnífics arenals, com el de la platja del Saler. Aquest compta amb nombrosos serveis i un Parc Saludable, dissenyat especialment per a promoure l’exercici físic entre les persones majors gràcies als diferents aparells de gimnàstica disponibles. Una forma divertida de mantenir-se en forma mentre es gaudeix d’un privilegiat entorn i del sol. Tampoc deixeu escapar l’oportunitat d’acostar-vos a la platja de la Devesa, una platja salvatge de 5.000 metres de longitud amb un ecosistema de gran valor natural per les seues depressions interdunars —llacunes i mallades— i una enorme diversitat vegetal que abasta espècies com ara pins, coscolles, llentiscle o lligabosc.

Més información: www.turisvalencia.es

Playa de la Garrofera, un paraje idílico

Sin duda, una de las playas más naturales con sus 5.400 metros cuadrados de dunas, todo un paisaje idílico para disfrutar de un tranquilo día de sol y encontrarnos por fin con el relax. Su enclave no puede ser mejor, ya que está ubicada dentro del Parque Natural de la Albufera, concretamente entre las playas de El Saler y La Devesa.

La Garrofera se extiende a lo largo de más de 1.500 metros de costa y 37 metros de arena a lo ancho, en los que extender nuestras toallas, sin otra preocupación que tomar el sol y refrescarnos en las templadas aguas del Mediterráneo. Esta playa es una buena representación de la calidad que recorre nuestro litoral, con su bandera azul ondeando en lo alto. También cuenta con los galardones de Ecoplayas y Estrategia Naos, que premia la vida saludable y el deporte.

La playa posee todo tipo de servicios, como dos torres de vigilancia, lavabo, 5 duchas dobles, un lavapies, bancos para sentarse, posta sanitaria e, incluso, un kiosco donde comprar bebidas o alquilar hamacas y sombrillas. Asimismo, se caracteriza, al igual que otras playas valencianas, por estar perfectamente adaptada para que las personas con movilidad reducida disfruten y aprovechen su estancia al máximo, pues cuenta con pasarela adaptada, además de un WC público y otro adaptado.

La adaptabilidad de amplía hasta la zona de aparcamiento público, donde dispone de un área debidamente acondicionada. Por tanto, puedes acercarte hasta esta encantadora playa en tu propio vehículo, o bien en transporte público, ya que desde el mismo centro de la ciudad de Valencia salen autobuses que te llevan hasta La Garrofera.

Su idónea ubicación en la costa te permitirá visitar otros magníficos arenales, como el de la Playa del Saler. Éste cuenta con numerosos servicios y un Parque Saludable, diseñado especialmente para promover el ejercicio físico entre las personas mayores gracias a los diferentes aparatos de gimnasia disponibles. Una forma divertida de mantenerse en forma mientras se disfruta de un privilegiado entorno y del sol. Tampoco dejéis escapar la oportunidad de acercaros a la Playa de La Devesa, una playa salvaje de 5.000 metros de longitud con un ecosistema de gran valor natural por sus depresiones interdunares –lagunas y malladas- y una enorme diversidad vegetal que abarca especies como pinos, coscojas, lentisco o madreselva.

Más información / www.turisvalencia.es

Foto: Wikipedia