Blog

Piscines naturals valencianes

A l’estiu no és tot platja, també es pot gaudir de la muntanya i d’un bany en les espectaculars piscines naturals d’aigua dolça dels municipis valencians.

Algunes de les més boniques i concorregudes es troben a: Ontinyent, el Pou Clar; Tuéjar, la llacuna del Azud; Sot de Chera, el Charco el Gruñidor; Chulilla, el Charco Azul; Quesa, los Charcos; Bolbaite, el paratge del riu Sallent; Anna, el Gorgo de la Escalera i el Gorgo Catalán; i Bicorp, el riu Fraile.

Pou Clar (Ontinyent)

El Pou Clar és el paratge més important d’Ontinyent, capital de la Vall d’Albaida. La bona accessibilitat de la zona permet passejar pel riu Clariano i banyar-nos a l’estiu en les seues fresques aigües.

pou_clar_horitzontal
Més informació en aquest enllaç: http://ow.ly/ej0u302uaw4.

El Azud (Tuéjar)

A Tuéjar (municipi dels Serrans) trobem aquesta piscina natural en el Azud. És tot un luxe banyar-se en les seues aigües cristal·lines. Aquesta zona compta amb una completa oferta d’oci i serveis amb parc infantil, zona de pícnic i restaurant per a passar un bon dia i passejar per la naturalesa.

azud tuéjar3 València Turisme

Més informació en aquest enllaç: http://ow.ly/gs25302ubgq.

 

El Gruñidor (Sot de Chera)

El Gruñidor es troba al municipi de Sot de Chera, a la comarca dels  Serrans. Es tracta d’una zona ideal per a fer una passejada, banyar-se i passar un dia agradable. Les seues aigües són aptes per al bany.

Gruñidor Sot de Chera València Turisme

Més informació en aquest enllaç: http://ow.ly/fnku302ub1w.

 

Charco Azul (Chulilla)

Aquest increïble lloc es troba al Canyó del Túria, a Chulilla (els Serrans). Es tracta d’un rabeig natural amb aigües tranquil·les al qual s’accedeix després d’una ruta de senderisme fàcil.

Charcoazul_Chulilla València Turisme

Més informació en aquest enllaç: http://ow.ly/4bhz302ub3f.

Los Charcos (Quesa)

Es tracta d’un dels paratges més atractius de Quesa, situat a 7 km del municipi de la Canal de Navarrés, i compta amb pous d’aigua natural on es pot gaudir d’un bon bany per a refrescar-se. Hi ha una zona recreativa amb tota classe de serveis.

Lateral QUESA charco EL CHORRO

Més informació en aquest enllaç: http://ow.ly/rsmi302ub5m.

Riu Sallent (Bolbaite)

Una altra piscina natural la trobem a la Canal de Navarrés. El riu Sallent al seu pas per Bolbaite forma un llac natural amb aigües aptes per al bany. Els voltants disposen d’una zona recreativa, fonts i àrea de pícnic.

rio Sellent Bolbaite València Turisme

Més informació en aquest enllaç: http://ow.ly/gtmz302ub79.

Gorgo de la Escalera i Gorgo Catalán (Anna)

També a la Canal de Navarrés es pot gaudir d’un bany amb un espectacular paisatge tant en el Gorgo de la Escalera com en el Catalán,  d’Anna. Al primer s’accedeix a través de 136 graons i el segon és un llac xicotet envoltat d’arbres.

Puerta.   gorgo catalán

Més informació en aquest enllaç: http://ow.ly/o3ra302ub8w.

Piscinas Naturales valencianas

En verano no es todo playa, también se puede disfrutar de la montaña y de un baño en las espectaculares piscinas naturales de agua dulce de los municipios valencianos.

Algunas de las más bonitas y concurridas se encuentran en Ontinyent, el Pou Clar; Tuéjar, la laguna del Azúd; Sot de Chera, El Charco el Gruñidor; Chuililla, el Charco Azul; Quesa, Los Charcos; Bolbaite, el paraje del río sellent; Anna, el Gorgo de la Escalera y Catalán; y Bicorp, el río Fraile.

Pou Clar (Ontinyent)

El Pou Clar es el paraje más importante de Ontinyent, capital de la Vall d’Albaida. La buena accesibilidad de la zona permite pasear por el río Clariano y darnos un baño en verano en sus frescas aguas.

pou_clar_horitzontal

Más información en este enlace http://ow.ly/Ej0u302UAW4.

El Azúd (Tuéjar)

En Tuéjar (municipio de La Serranía) encontramos esta piscina natural en El Azud. Es todo un lujo bañarse en sus aguas cristalinas. Esta  zona cuenta con una completa oferta de ocio y servicios con parque infantil, zona de picnic y restaurante para pasar un buen día y pasear por la naturaleza.

azud tuéjar3 València Turisme

Más información en este enlace http://ow.ly/GS25302UBgQ.

El Gruñidor (Sot de Chera)

El Charco “El Gruñidor” se encuentra en el municipio de Sot de Chera, en la comarca de La Serranía. Se trata de una zona ideal para dar un paseo, darse un baño y pasar un agradable día. Sus aguas son aptas para el baño.

Gruñidor Sot de Chera València Turisme

Más información en este enlace http://ow.ly/FNku302UB1w.

Charco Azul (Chulilla)

Este increíble lugar se encuentra en el Cañón del Turia en Chulilla (Los Serranos). Se trata de un remanso natural con aguas tranquilas al que se accede tras una fácil ruta de senderismo.

Charcoazul_Chulilla València Turisme

Más información en este enlace http://ow.ly/4Bhz302UB3F.

Los Charcos (Quesa)

Se trata de uno de los parajes más atractivos de Quesa, situado a 7 Km del municipio de La Canal de Navarrés, y cuenta con pozas de agua natural donde se puede disfrutar de un buen baño para refrescarse. Hay una zona recreativa con toda clase de servicios.

Lateral QUESA charco EL CHORRO

Más información en este enlace http://ow.ly/rsMi302UB5M.

Río Sellent (Bolbaite)

Otra piscina natural la encontramos en la Canal de Navarrés. El río Sellent a su paso por Bolbaite forma un lago natural con aguas aptas para el baño. Los alrededores cuentan con una zona recreativa, fuentes y merenderos.

rio Sellent Bolbaite València Turisme

Más información en este enlace http://ow.ly/GTMz302UB79.

Gorgo de la Escalera y Gorgo Catalán (Anna)

También en la Canal de Navarrés, se puede disfrutar de un baño con un espectacular paisaje tanto en el Gorgo de la Escalera como en el Catalán de Anna. Al primero se accede a través de 136 escalones y el segundo, es un pequeño lago rodeado de árboles.

Puerta.   gorgo catalán

Más información en este enlace http://ow.ly/O3rA302UB8w.