Blog

Gastrónoma, gaudeix de la gastronomia valenciana

Gastrónoma 2016, el Gran Esdeveniment de la Gastronomia, se celebra del 19 al 21 de novembre en Fira València amb l’objectiu principal de potenciar i difondre la cultura gastronòmica.

Durant tres dies, més de 100 expositors de la gastronomia oferiran la seua millor cuina i els visitants podran gaudir de demostracions de cuina en directe, tastos, tallers i debats.

gastronoma valència turisme

Aquesta edició, patrocinada per el Patronat Provincial de Turisme de València, compta amb diferents espais com “wine lovers experience” dedicat al vi i cava i on els cellers presenten els seus productes.

A les “Barras Gourmet” es podrà degustar tapes d’alta cuina a preus assequibles per a totes les butxaques, en “Club” es podrà gaudir de les millors marques de begudes i a l’espai de “Cerveses Artesanes”, estaran presents els principals productors i elaboradors d’aquesta beguda.

A més, una cuina central oferirà demostracions de cuina en directe amb la presència de grans xefs; a l’espai #pandeverdad s’elaboraran els millors pans de la mà d’importants forners i #entreolivos estarà dedicat a l’oli d’oliva verge extra.

 El Patronat de Turisme de València també participa en el certamen amb un estand per a mostrar la gastronomia valenciana i oferir degustacions de productes valencians.

Gastrónoma 2016 ha organitzat un ampli programa d’activitats que pots consultar en www.gastronoma.feriavalencia.com

Gastrónoma, disfruta de la gastronomía valenciana

Gastrónoma 2016, el Gran Evento de la Gastronomía, se celebra del 19 al 21 de noviembre en Feria Valencia, con el objetivo principal de potenciar y difundir la cultura gastronómica.

Durante tres días, más de 100 firmas de la gastronomía ofrecerán su mejor cocina y los visitantes podrán disfrutar de demostraciones de cocina en directo, catas, talleres y debates.

gastronoma valència turisme

Esta edición, patrocinada por el Patronat de Turisme de València, cuenta con distintos espacios como “wine lovers experience” dedicado al vino y cava y donde las bodegas presentan sus productos.

En las “Barras Gourmet” se podrá degustar tapas de alta cocina a precios asequibles para todos los bolsillos, en “Club” se podrá disfrutar de las mejores marcas de bebidas y en el espacio de “Cervezas Artesanas”, estarán presentes los principales productores y elaboradores de esta bebida.

Además, una cocina central ofrecerá demostraciones de cocina en directo con la presencia de grandes chefs; en el espacio #pandeverdad se elaborarán los mejores panes de la mano de importantes panaderos y #entreolivos estará dedicado al aceite de oliva virgen extra.

El Patronat de Turisme de València también participa en el certamen con un estand de 160 metros cuadrados para mostrar la gastronomía valenciana y ofrecer degustaciones de productos valencianos.

Gastrónoma 2016 ha organizado un amplio programa de actividades que puedes consultar en www.gastronoma.feriavalencia.com