Blog

Coneix la platja de Les Palmeres a Sueca

El municipi de Sueca és famós per la qualitat de les seues platges. Veïns de localitats properes no dubten a escollir-les com a lloc d’estiueig o per a passar el dia, ja que compten amb notables serveis de restauració i adaptabilitat que fan l’estada molt més agradable.

Una de les cinc platges que componen el litoral suecà és la de Les Palmeres. Amb 900 metres de longitud, està considerada una de les platges més familiars del municipi i de València. Si cerques un lloc allunyat de les aglomeracions, has de saber que Les Palmeres mai no presenta una ocupació molt alta. D’altra banda, les seues dimensions reduïdes li donaran un plus d’intimitat i comoditat a les teues jornades al costat del mar.

 Es tracta d’un racó del litoral que no podem perdre’ns, sobretot si pensem en la seua arena daurada i les seues aigües cristal·lines.

Malgrat ser una platja xicoteta, Les Palmeres compta amb totes les comoditats que puguem esperar, ja que disposa d’accés per a persones amb discapacitat. Així mateix, els accessos amb cotxe i a peu es troben perfectament indicats. D’altra banda, hi ha també un servei d’autobús engegat per l’Ajuntament del Perelló que ens porta fins a Sueca passant per aquesta platja. Localitats properes com Alzira, Corbera, Fortaleny o Mareny de Barraquetes també es troben comunicades a través d’aquest mateix servei.

Malgrat ser una platja eminentment familiar, són molts els que s’acosten a Les Palmeres atrets pels seus interessants reclams gastronòmics. Així, el visitant hi podrà degustar exquisits plats valencians, entre els quals destaca l’anomenat guisat sec d’arròs o la tradicional paella valenciana.

A més de sol i platja, en un entorn com el de Les Palmeres no podem deixar de gaudir dels paisatges característics de la comarca de la Ribera Baixa, amb les seues interminables hortes regades pel riu Xúquer.

Caminar al llarg del passeig marítim, dinar en algun restaurant de la zona, conéixer l’horta adjacent i prendre un bany a Els Palmeretes són solament algunes opcions, tria la teua per a fer del teu dia alguna cosa especial.

  Conoce la playa de Les Palmeres en Sueca

El municipio de Sueca es famoso por la calidad de sus playas. Vecinos de localidades cercanas no dudan en escogerlas como lugar de veraneo o para pasar el día, pues cuentan con notables servicios de restauración y adaptabilidad que hacen la estancia mucho más agradable.

Una de las cinco playas que componen el litoral suecano es la de Les Palmeres. Con 900 metros de longitud, está considerada una de las playas más familiares del municipio y de Valencia. Si buscas un lugar alejado de las aglomeraciones, debes saber que Les Palmeretes nunca presenta una ocupación muy alta. Por otro lado, sus dimensiones reducidas le darán un plus de intimidad y comodidad a tus jornadas junto al mar. Se trata de un rincón del litoral que no podemos perdernos, sobre todo si pensamos en su arena dorada y sus aguas cristalinas.

A pesar de ser una playa pequeña, Les Palmeres cuenta con todas las comodidades que podamos esperar, pues dispone de acceso parapersonas con discapacidad. Asimismo, los accesos en coche y a pie se encuentran perfectamente indicados. Por otro lado, existe también un servicio de autobús puesto en marcha por el Ayuntamiento de El Perelló que nos lleva hasta Sueca pasando por esta playa. Localidades cercanas como Alzira, Corbera, Fortaleny o Mareny de Barraquetes también se encuentran comunicadas a través de este mismo servicio.

Pese a ser una playa eminentemente familiar, son muchos los que se acercan a Les Palmeres atraídos por sus interesantes reclamos gastronómicos. Así, el visitante podrá degustar exquisitos platos valencianos, entre los que destaca el llamado guiso seco de arroz o la tradicional paella valenciana.

Además de sol y playa, en un entorno como el de Les Palmeres no podemos dejar de disfrutar de los paisajes característicos de la comarca de la Ribera Baja, con sus interminables huertas regadas por el río Xúquer.

Caminar a lo largo del paseo marítimo, comer en algún restaurante de la zona, conocer la huerta colindante y darse un baño en Les Palmeretes son solo algunas opciones, elige la tuya para hacer de tu día algo especial.

Foto:Ayuntamiento de Sueca