La Casona d’Albaida

La Casona d’Albaida

La Casona d’Albaida crea un nou concepte d’allotjament rural, un nou concepte de turisme de relax en família o amb els teus millors amics; un lloc per a descansar gaudint d’una manera molt tranquil·la i acollidora.
Vam crear un espai on preval el descans, on et pots traslladar al passat gaudint al mateix temps de tots els avantatges de l’època actual; poder gaudir de la vida moderna en un entorn d’antany, resulta una cosa màgica. La teua estada en un ambient familiar, casolà, on trobaràs tot el que necessites o desitges entre nosaltres; ens encarreguem de personalitzar la teua estada tal com la desitges, segons les teues inquietuds i necessitats.
Situada a Albaida, en el centre de la Vall d´Albaida, comarca de l’interior de València, amb l’estació de tren a tan sols 100 m de la casa, amb la platja de Gandia, la més propera, a 30 minuts amb cotxe i al costat de poblacions com Bocairent, Fontanars dels Alforins, Ontinyent, Carrícola, amb gran diversitat de possibilitats i atracció per al visitant. Si necessites qualsevol tipus d’esdeveniment, nosaltres te’l podem oferir; per a açò disposem d’una finca propera, molt pròxima, situada en la població del Palomar on podràs realitzar excursions i connectar amb la vida del camp. Programem una estada ideal per a famílies, grups d’amics, escapades rurals, escapades urbanes, escapades romàntiques, caps de setmana, festivitats, viatges d’empresa, negocis i visitants en general. La casa disposa de fins a 4 dormitoris, per a un nombre màxim de 9 persones, 4 banys i accessos directes des d’algunes habitacions a la terrassa amb khaima. Tenim un jardí preciós amb barbacoa i celler .
Informa’t al telèfon 658 772 428 (Enrique).


Direcció

C/ Beato Nicolás Factor nº 29
Telf: Telfs: 962900413 - 658772428
Email: info@lacasonadealbaida.es
Web: www.casaruralenvalencia.esMés informació

Capacitat: 9
Serveis: 4 dormitorios y 4 baños

Reservas

Haga click para reservar