Finca «El Coronel»

Finca «El Coronel»

Les instal·lacions de la Casa Rural, es troben dins de la Finca “El Coronel”, situada en el terme municipal de Benicull de Xúquer (València).

Compta amb una capacitat per a 14 persones comptant amb 2 llits supletoris.

La Casa Principal és un habitatge “compartit” amb els Propietaris encarregats de vigilar les dependències de la finca. Els Propietaris tenen un accés independent a les dependències dels residents, sense arribar en cap cas a immiscuir-se en l’estada i gaudi de les instal·lacions dels clients.

Comptem amb una piscina coberta de temporada (Maig-Setembre), en la qual es podrà fer ús de manera recreativa. La piscina compta amb una sala d’activitat física i vestuaris amb dutxa. LA PISCINA NO ÉS CLIMATITZADA.

Envoltant les cases podem passejar pels jardins i descansar en diferents espais reservats per al descans i el gaudi del paisatge. També cal destacar l’existència d’una zona d’aparcament exterior privat dins de la finca. Tot el Complex està recentment habilitat i específicament dissenyat per a l’ús de Casa Rural.

Per què Solidària?

La Casa Rural Solidària “Finca El Coronel”, té un caràcter solidari únic, atès que una part dels ingressos obtinguts, aniran destinats a finançar projectes socials de la Fundació Gozalbo-Marquès i una altra part anirà destinat al manteniment de la Casa.

A la Casa, s’oferiran estades tant a particulars, com a Associacions o Fundacions i a socis de la Fundació Gozalbo-Marquès. Si voleu indagar sobre la labor social que duu a terme la Fundació Gozalbo-Marquès pots entrar en la seua pàgina web oficial; www.fundaciongm.com


Direcció

carretera de Corbera, sense número
Telf: 608 299 382/ 671 495 230
Email: reservaselcoronel@fundaciongm.com
Web: www.casasolidariafgm.orgMés informació

Preus: 33 € per persona/nit
Capacitat: 16 places en dues cases, casa principal 6 habitacions dobles (12 places) i la casa de la màquina (1 habitació doble, 1 habitació individual i un llit supletori)
Serveis: piscina, barbacoa, jardí, cuina, fumeral, calefacció, aire condicionat fred/calent, TV, bressol, aparcament gratuït.
Activitats: Espeleologia, Bicicleta tot terreny - BTT, Escalada, Airsoft, Golf, Via Ferrata, Senderisme - trekking, Rutes gastronòmiques, Rutes a cavall, Multiaventura.
Apertura: 01/04/2017

Reservas

Haga click para reservar