SIERRA CALDERONA

SIERRA CALDERONA

“Sierra Calderona” inaugura un nou concepte d’oci que integra les dues modalitats de càmping fins al moment existents. La seua situació privilegiada en el terme d’Estivella permet a l’acampador gaudir tant dels avantatges que ofereix el turisme rural i cultural com el de “sol i platja”. Situat en una vall envoltada de muntanyes als voltants del Parc Natural “Sierra Calderona”, el càmping es troba a tan sols deu minuts de diverses de les millors platges de la Comunitat Valenciana i a vint minuts de València. La proximitat de tan variats paratges ho converteixen en un extraordinari lloc per a gaudir dels períodes vacacionals en qualsevol estació de l’any.

Amb els seus més de 200.000 m2, “Sierra Calderona” és el càmping més extens de la zona. Els clients compten amb espai per a desconectar i desenvolupar les seues activitats quotidianes amb amplitud i comoditat. En aquest sentit cal assenyalar que tant per instal•lacions com per serveis es tracta d’un càmping de 1ª Categoria, ideal per als amants de la naturalesa, de l’ecologisme, de l’esport i de l’aventura, per als quals cerquen tranquil•litat i descans, conèixer la cultura de la comarca i també per als quals no solament desitgen visitar altres llocs sinó traslladar-se a altres èpoques.

L’entorn de “Sierra Calderona” té una màgia especial i una tradició mil•lenària que fascina al visitant i omple el seu temps lliure de moments irrepetibles.


Direcció

Camí NELO AL PLÁ S/N
Telf: 962136589
Fax: 962136148
Email: info@sierra-calderona.com
Web: www.sierra-calderona.comMés informació

Categoría: Primera
Capacitat: 510 places
Serveis: Caixa forta,Piscina,Jardil,Bar,Cafeteria,Parking exterior,llavadora
Activitats: Activitats a l'aire lliure
Apertura: Tot l'any