Blog

València Turisme ofereix formació de planificació i gestió intel·ligent a les destinacions turístiques

Des de València Turisme conscients de la importància de la planificació i gestió intel·ligent de les destinacions turístiques, hem organitzat un curs de formació online dirigit als gestors municipals i gestors d’entitats supramunicipals.

L’objectiu principal del curs és traslladar els coneixements de la nova gestió turística basada en el model DTI de la CV al tècnics, responsables o gestors turístics de la província de València, perquè tinguen ferramentes per a implantar al seu territori.

Seran un total de 8 sessions al voltant dels següents eixos: governança, connectivitat, innovació, intel·ligència, màrqueting online i informació turística, sostenibilitat i accessibilitat.

Amb el fi de donar una visió 360, el curs compta amb ponents provinents de tres àmbits formatius fonamentals per a la posada en marxa d’un DTI: Institucions i Universitats, Empreses i Consultores i Destinacions Turístiques.

Aquest curs compta amb la col·laboració d’INVATTUR i la seua Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents CV, i el Servei d’Informàtica i Administració Electrònica de la Diputació de València.

QUAN?

Els dies 4, 12 i 26 maig /

2,9,16,23 i 30 juny

ON?

On-line

L’enllaç per a poder seguir l’esdeveniment via streaming s’enviarà amb antelació per correu electrònic.

AMB QUIN HORARI?

10:00 – 13:00 h

COM EM PUC INSCRIURE?

Omplint la sol·licitud d’inscripció  i enviant-la al correu electrònic: marise.guillen@dival.es.

El termini per a inscriure’s finalitza el 30 d’abril.

Consulta més informació del curs de formació ací