Blog

Del tros al plat…a la fresca: 21 de juliol a l’esplanada exterior del Veles e Vents

El proper divendres 21 de juliol, a les 21.30 h. tenim prevista la celebració d’un nou event vinculat al projecte DEL TROS AL PLAT, del que participem a més del Patronat Provincial de Turisme, altres organismes, empreses i entitats, treballant conjuntament per vincular productors, mercats, restauradors i turisme buscant l’excel.lència de la nostra gastronomia envers el turisme.

És per això, que vos convidem a participar-hi a l’esdeveniment que tindrà lloc el proper 21 de Juliol a l’esplanada del edifici Veles e Vent de la Marina de Valencia a les 21.30.

Caldria que ens envie el  full d’inscripció a l’event. En funció de la necessitat vos farem arribar les invitacions necessàries.

Per això serà necessari que ens arriben complimentats els qüestionaris abans del dilluns 17 de juliol. En funció de les confirmacions que ens passeu, vos farem arribar les invitacions per cada assistent (l’accés és lliure però amb invitació).

Els convidats hauran de portar l’entrepà i les ganes de passar-ho bé, de la resta s’encarregarem des del Patronat, tal i com indica a la invitació: picaeta, música, cadires, taules…i un muntó de sorpreses.Vine a gaudir de l’estil valencià!.

Quedem a la vostra disponibilitat per qualsevol aclaració i esperem que la iniciativa siga del vostre gust.

Cal que les inscripcions en les feu arribar al correu: desam.garcia@dival.es. Moltes gràcies

Document d’inscripció:

DOC.INSCRII

Invitació a l’event:

nvitación definitiva es-inPCIÓtp