Blog

Torna Fitur

La província de València torna a Fitur, del 19 al 23 de gener, per a promocionar les seues destinacions i els seus productes turístics en un estand de 205 metres quadrats, dins de l’espai de la Comunitat Valenciana, en el Pavelló 7 del recinte firal IFEMA.

L’estand de la Comunitat Valenciana té 3 zones diferenciades: La zona de Marques turístiques on es troba València Turisme; la zona d’empreses, dedicada a l’exposició de productes turístics i a les reunions de comercialització; la Plaça Central i zona de Showcooking, on es troba l’escenari central per a presentacions i zona per a demostracions gastronòmiques en directe amb degustacions.

Destinacions

L’estand de València Turisme compta amb les destinacions destacades de Gandia, Cullera, Sagunt, Canet d’en Berenguer i Oliva.

A més, els municipis de Riba-roja de Túria, Requena, Utiel, Sueca, Xeraco, Alboraia, la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, Tavernes de la Valldigna, Algemesí, Paterna i Terra Bobal participaran en el certamen turístic amb un espai.

Xàtiva, Ontinyent, Cheste, Catadau, La Canal de Navarrés, El Carraixet, Alzira, El Perelló i Alfafar oferiran demostracions gastronòmiques o activitats.

En aquesta edició, i de manera extraordinària, s’ha habilitat en la zona central de l’estand, un espai expositiu per a les ciutats creatives de la UNESCO de la província, Llíria – música, i Manises – artesania i arts populars.

A més, dins de l’estand València Turisme, es comptarà amb mostrador informatiu que aglutinarà tota l’oferta turística de la província, i amb tres mostradors específics de turisme gastronòmic, cultural i de naturalesa.

Presentacions professionals i demostracions gastronòmiques

València Turisme ha programat un total de 22 presentacions professionals, dividides en els espais de les Sales de Premsa i en la Plaça Central, entre els dies 19 i 21 de gener, en els quals, les destinacions tindran l’oportunitat de presentar davant la premsa i assistents, l’oferta de productes turístics actual, zones naturals i rutes, activitats locals i culturals, gastronomia o projectes futurs, entre altres.

Durant la setmana també es duran a terme una gran varietat de demostracions gastronòmiques, on els diferents municipis acosten al públic assistent la gran riquesa culinària que posseeixen i comparteixen les seues receptes més tradicionals, entre els quals destacaran principalment els arrossos i els plats típics de cada localitat assistent, combinant perfectament la gastronomia tant d’interior com de costa.

 

Catàleg de productes 2022 i guia de cicloturisme

València Turisme, enguany també ha editat la publicació del Catàleg de Productes Turístics 2022, que compta amb prop de 100 propostes dirigides a diferents segments turístics com el turisme cultural, gastronòmic i actiu.
La guia de cicloturisme de la província de València elaborada per José Manuel Almerich per a València Turisme es presenta també en Fitur.

Altres espais

València Turisme també estarà present en altres espais; LGTQ+B i en l’espai destinat a la promoció de la indústria cinematogràfica, Fitur Cinema, de la mà de Film València.

Horari

– Del 19 al 21 de gener (de dimecres a divendres) de 10.00 a 19:00h.
– El 22 de gener (dissabte) de 10.00 a 20:00h.
– El 23 de gener (diumenge) de 10.00 a 18:00h

Mesures de seguretat COVID19

L’estand s’adapta a la normativa de seguretat enfront de la COVID19 aprovada per IFEMA. Així, és obligatori l’ús de màscara en els interiors i també en exteriors sempre que no es mantinga distància de seguretat.
S’informarà sobre l’aforament màxim dels espais i es controlarà el seu compliment. A més els fluxos de persones estaran indicats per a garantir la distància de seguretat, s’instal·laran dispensadors de gel hidroalcohólic i mampares en els mostradors d’atenció al públic.

Enguany està permès l’ús de fullets però no estaran a disposició lliure del públic, s’emmagatzemaran, estant una mínima quantitat exposada, i només es lliuraran sota petició i per personal autoritzat.

IFEMA controlarà l’accés de professionals a la fira amb controls de temperatura i realitzarà també tasques de ventilació periòdica en totes les instal·lacions: 3 vegades cada hora. Els ciutadans de la UE hauran de presentar el passaport COVID19 de vacunació completa o test d’antígens i els ciutadans de tercers països hauran de complir els requisits exigits per Espanya per a accedir al país.