Blog

De tapes per Algemesí i Llíria

¿Us agrada anar de tapes? Algemesí i Llíria us ofereixen rutes gastronòmiques atractives per a aquest mes de maig.

De tapes per Algemesí els dijous de maig

A Algemesí un total de trenta-un bars ofereixen noranta-tres tapes diferents a un preu d’1 euro la tapa i 2,5 si inclou beguda, tots els dijous del mes de maig.

Els restaurants que participen en aquesta iniciativa són Gol de Oro, N9 Huertas, Ca Dora, El Manantial, Café-5, Bar Miguel, Bar Zamora, El Rebujito, el Poliesportiu, La Tasseta, Nova Muixeranga, Nou Rebombori, Bar Avalon, El Bon Gust, Bar Luna, La Taverna de Santi, La Bodegueta, El Gat Negre, Cafeteria Limbo, Tapaina, Cafeteria Mercat, Baret de Cris, Bar Colón, Café Chester, Manhattan, Zythum Cervecería, Rock a Full, La Cerveseta, La Trobada i 2 R.

A més, els assistents podran participar en el sorteig de cinc lots de botelles de vi i cinc consumicions per un valor de 20 €, per a utilitzar-los en els establiments participants. Per a açò, han d’omplir els requadres amb segells de quatre restaurants diferents, votar  la millor tapa, indicar el número i el nom del bar i completar-ho amb les vostres dades personals. A més, es podrà compartir l’experiència en les diferents xarxes socials amb el hashtag #DeTapesPerAlgemesí.

«Anem de tapes per Llíria» els divendres

Llíria ofereix un any més la ruta gastronòmica «Anem de tapes», per a gaudir de l’oferta de dotze establiments, en els quals els clients podran degustar tapes elaborades acompanyades d’un got de cervesa o de vi, al preu de 2,50 euros, del 5 al 28 de maig.

Aquesta oferta especial de tapes estarà disponible tots els divendres des de les 19:00 hores, encara que de forma puntual els locals també podran oferir-la altres dies de la setmana. Per a estar assabentats de totes les novetats dels establiments, enguany i com a novetat els usuaris poden descarregar-se en el seu mòbil l’aplicació Rutappa, amb tota la informació d’interés sobre aquesta iniciativa culinària.

A més, els clients participants en la ruta podran optar a un sorteig que tindrà com a premi un viatge a Madrid per a dues persones, per a visitar també el Museu Arqueològic Nacional i contemplar el mosaic romà «Els dotze treballs d’Hèrcules», en un any en el qual se celebra el centenari del seu descobriment a Llíria.

Aquesta edició d’«Anem de tapes per Llíria» compta amb l’oferta d’El Italiano, Telepizza, A.P.T.C. Bar, Cafetería Moka, La Gruta, La Madonna, La Jijonenca, Goblins, El Plàstic, El Racó de Desi, Rumbo Sur i Bocatería Torsan.