Blog

Que veien els iberos a la nit? – ¿Que veían los íberos por la noche?

Que veien els iberos a la nit?. Es tracta d’una visita nocturna al poblat iber del castell de Torrejón, recentment excavat.

El Parc Natural de la Serra Calderona, amb la col·laboració amb l’Associació Gatova Avanza, l’Ajuntament de Gàtova organitza una visita nocturna pels voltants del poblat iber del castell de Torrejón a Gàtova.

Des de les piscines de Gàtova realitzarem una senzilla ruta fins al poblat, on al capvespre observarem les restes excavades i podrem gaudir de les explicacions de l’arqueòleg i arquitecte sobre el poblat, ja de nit tornarem al punt d’inici pel mateix camí.

Data: 5 de setembre de 2015

Punt i hora de trobada: Pàrquing Piscines de Gàtova. 18:30 h

Distancia: 8 km aproximadament (anada i volta pel mateix camí).

Durada de l’activitat: 4h aproximadament (unes 2 h en moviment i la resta del temps ens dedicarem a visitar el poblat, veure els treballs arqueològics realitzats i a sopar).

AVÍS: Inscripció prèvia. Places limitades.

IMPORTANT: Se soparà en la muntanya i es baixarà a la nit fent una marxa nocturna. Els organitzadors es reserven el dret a canviar l’itinerari en funció del temps o de l’estat de la ruta en el moment de l’activitat. Es recomana portar calçat adequat, aigua, llanterna i sopar.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d’informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d’un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació. http://www.citma.gva.es/ca/web/pn-serra-calderona/suscripcion

iberg

Que veían los iberos por la noche?. Se trata de una visita nocturna al poblado ibero del castillo de Torrejón, recientemente excavado.

El Parque Natural de la Serra Calderona, con la colaboración con la Asociación Gatova Avanza, el Ayuntamiento de Gátova organiza una visita nocturna por los alrededores del poblado ibero del castillo de Torrejón en Gátova.

Desde las piscinas de Gátova realizaremos una sencilla ruta hasta el poblado, donde al atardecer observaremos los restos excavados y podremos disfrutar de las explicaciones del arqueólogo y arquitecto sobre el poblado, ya de noche regresaremos al punto de inicio por el mismo camino.

Fecha: 5 de septiembre de 2015

Punto y hora de encuentro: Parking Piscinas de Gátova. 18:30 h

Distancia: 8 km aproximadamente (ida y vuelta por el mismo camino).

Duración de la actividad: 4h aproximadamente (unas 2 h en movimiento y el resto del tiempo nos dedicaremos a visitar el poblado, ver los trabajos arqueológicos realizados y a cenar).

AVISO: Inscripción previa. Plazas limitadas.

IMPORTANTE: Se cenará en la montaña y se bajará por la noche haciendo una marcha nocturna. Los organizadores se reservan el derecho a cambiar el itinerario en función del tiempo o del estado de la ruta en el momento de la actividad. Se recomienda traer calzado adecuado, agua, linterna y cena.

Recomendamos la suscripción al listado de distribución de las noticias de nuestra web. Es la manera más rápida de informarse de las actividades del Parque Natural por medio de un correo electrónico automático en el momento de la publicación. http://www.citma.gva.es/ca/web/pn-serra-calderona/suscripcion