Blog

Porrat de Sant Macià a Ròtova

Ròtova celebra el Porrat de Sant Macià, del 26 al 28 de febrer. Enguany, la festa s’ha inspirat en la cultura de la pansa per a mostrar la cultura i les tradicions d’aquest municipi de La Safor als visitants.

Es tracta d’una fira amb una llarga tradició, més de cent anys, que promociona les arrels gastronòmiques i artesanals de la cultura valenciana, pilars fonamentals dels municipis i comarques del territori.

porrat mañana domingo 038

A més del mercat tradicional i el Porrat, tots els que vos acosteu fins a Ròtova podreu visitar la “Fira Agroalimentària i Artesanal” que dóna a conéixer l’oferta de la zona i participar en les diferents activitats programades per al cap de setmana com a actuacions musicals, visites turístiques guiades, tallers infantils o exposicions fotogràfiques.

La visita a Ròtova es pot aprofitar per a conèixer altres atractius turístics dels voltants com el Monestir de Sant Jeroni de Cotalba que ofereix una programació especial amb visites guiades el dissabte i el diumenge a les 12:00 i un dinar el diumenge a les 14:00 en Sant Jeroni.

Més informació en aquests enllaços http://ow.ly/YJUZ7 i http://ow.ly/YJV2a.

PORRAT 2

Ròtova celebra el Porrat de Sant Macià, del 26 al 28 de febrero. Este año, la fiesta se ha inspirado en la cultura de la pasa para mostrar la cultura y las tradiciones de este municipio de La Safor a los visitantes.

Se trata de una feria con una larga tradición, más de cien años, que promociona las raíces gastronómicas y artesanales de la cultura valenciana, pilares fundamentales de los municipios y comarcas del territorio.

Además del mercado tradicional y el Porrat, todos los que os acerquéis hasta Ròtova podréis visitar la “Fira Agroalimentària i Artesanal” que da a conocer la oferta de la zona y participar en las distintas actividades programadas para el fin de semana como actuaciones musicales, visitas turísticas guiadas, talleres infantiles o exposiciones fotográficas.

porrat mañana domingo 034

La visita a Ròtova se puede aprovechar para conocer otros atractivos turísticos de los alrededores como el Monasterio de Cotalba que ofrece una programación especial con visitas guiadas el sábado y el domingo a las 12:00 y una comida a las 14:00 en Sant Jeroni.

Más información en estos enlaces http://ow.ly/YJUZ7 y en http://ow.ly/YJV2a.