Blog

Piscines naturals valencianes

A l’estiu no és tot platja, també es pot gaudir de la muntanya i d’un bany en les espectaculars piscines naturals d’aigua dolça dels municipis valencians.

Algunes de les més boniques i concorregudes es troben a: Ontinyent, el Pou Clar; Tuéjar, la llacuna del Azud; Sot de Chera, el Charco el Gruñidor; Chulilla, el Charco Azul; Quesa, los Charcos; Bolbaite, el paratge del riu Sallent; Anna, el Gorgo de la Escalera i el Gorgo Catalán; i Bicorp, el riu Fraile.

Pou Clar (Ontinyent)

El Pou Clar és el paratge més important d’Ontinyent, capital de la Vall d’Albaida. La bona accessibilitat de la zona permet passejar pel riu Clariano i banyar-nos a l’estiu en les seues fresques aigües.

pou_clar_horitzontal
Més informació en aquest enllaç: http://ow.ly/ej0u302uaw4.

El Azud (Tuéjar)

A Tuéjar (municipi dels Serrans) trobem aquesta piscina natural en el Azud. És tot un luxe banyar-se en les seues aigües cristal·lines. Aquesta zona compta amb una completa oferta d’oci i serveis amb parc infantil, zona de pícnic i restaurant per a passar un bon dia i passejar per la naturalesa.

azud tuéjar3 València Turisme

Més informació en aquest enllaç: http://ow.ly/gs25302ubgq.

 

El Gruñidor (Sot de Chera)

El Gruñidor es troba al municipi de Sot de Chera, a la comarca dels  Serrans. Es tracta d’una zona ideal per a fer una passejada, banyar-se i passar un dia agradable. Les seues aigües són aptes per al bany.

Gruñidor Sot de Chera València Turisme

Més informació en aquest enllaç: http://ow.ly/fnku302ub1w.

 

Charco Azul (Chulilla)

Aquest increïble lloc es troba al Canyó del Túria, a Chulilla (els Serrans). Es tracta d’un rabeig natural amb aigües tranquil·les al qual s’accedeix després d’una ruta de senderisme fàcil.

Charcoazul_Chulilla València Turisme

Més informació en aquest enllaç: http://ow.ly/4bhz302ub3f.

Los Charcos (Quesa)

Es tracta d’un dels paratges més atractius de Quesa, situat a 7 km del municipi de la Canal de Navarrés, i compta amb pous d’aigua natural on es pot gaudir d’un bon bany per a refrescar-se. Hi ha una zona recreativa amb tota classe de serveis.

Lateral QUESA charco EL CHORRO

Més informació en aquest enllaç: http://ow.ly/rsmi302ub5m.

Riu Sallent (Bolbaite)

Una altra piscina natural la trobem a la Canal de Navarrés. El riu Sallent al seu pas per Bolbaite forma un llac natural amb aigües aptes per al bany. Els voltants disposen d’una zona recreativa, fonts i àrea de pícnic.

rio Sellent Bolbaite València Turisme

Més informació en aquest enllaç: http://ow.ly/gtmz302ub79.

Gorgo de la Escalera i Gorgo Catalán (Anna)

També a la Canal de Navarrés es pot gaudir d’un bany amb un espectacular paisatge tant en el Gorgo de la Escalera com en el Catalán,  d’Anna. Al primer s’accedeix a través de 136 graons i el segon és un llac xicotet envoltat d’arbres.

Puerta. gorgo catalán

Més informació en aquest enllaç: http://ow.ly/o3ra302ub8w.