Blog

Participa en el concurs #fesfotoalafalla

El Patronat Provincial de Turisme de València «València Turisme» convoca el Concurs Fotogràfic «Falles en les comarques de València».

En el concurs poden participar totes aquelles fotografies noves publicades en Instagram entre els dies 15 i 20 de març (ambdós inclosos), que reflectisquen escenes falleres (tant de monuments com de qualsevol altre aspecte de la Festa) en les comarques de València.

Per a participar en el concurs caldrà seguir el perfil en Instagram de València Turisme i penjar una imatge d’una escena fallera de qualsevol comarca de València amb els hashtags #fesfotoalafalla i #valenciaturisme. El període per a que les fotos obtinguen «m’agrada» finalitzarà el diumenge 25 de març. El recompte dels m’agrada es farà el dilluns 26 de març.

La fotografia guanyadora serà la que més «M’agrada» aconseguisca.  El primer premi és un viatge en globus aerostàtic per a dues persones. Les imatges classificades de la segona a la desena posició obtindran un lot de marxandatge i publicacions turístiques de València Turisme.

El nom de la persona premiada serà publicat en els comptes oficials de València Turisme a Facebook, Twitter i Instagram.

Participar en el concurs suposa l’acceptació de les bases, que estaran disponibles en www.valenciaturisme.org.

Bases Legals del Concurs Fotogràfic «FALLES EN LES COMARQUES DE VALÈNCIA»