Blog

Mondúber Trail

Si eres aficionat a les carreres de muntanya, una pràctica en auge actualment, no et pots perdre el III Mondúber Trail que es disputa a Tavernes de la Valldigna el dissabte 24 de setembre.

Aquesta iniciativa ens permet deixar darrere l’asfalt per a ficar-nos en plena naturalesa i gaudir a l’aire lliure en tres curses de muntanya.

Aquesta edició del Mondúber Trail ofereix tres carreres: una ultra de 72 quilòmetres que comença a les 05:00 hores; una marató de 42 quilòmetres amb eixida a les 07:00 hores, i una mitja marató de 21 quilòmetres a partir de les 18:00 hores.

I diumenge se celebrarà una marxa senderista i una cursa per a xiquets.

Tant les eixides com les arribades de les curses es faran al poliesportiu municipal.

Recordeu que abans d’enfrontar-nos a una carrera hem d’estar ben preparats, tant físicament com mentalment. Per això, és important haver seguit un bon pla d’entrenament les setmanes prèvies a la cursa, augmentar a poc a poc les càrregues i cuidar aspectes com l’alimentació o l’equipació.

Consulta el recorregut i inscriu-te ací.

Si vols més informació, envia un correu a monduber.trailgmail.com o telefona al 650 063 642.

 Mondúber Trail

Si eres aficionado a las carreras de montaña, una práctica en auge actualmente, no te puedes perder el “III Mondúber Trail” que se disputa en Tavernes de la Valldigna el sábado 24 de septiembre.

Esta iniciativa nos permite dejar atrás el asfalto para meternos en plena naturaleza y disfrutar al aire libre en tres carreras de montaña.

Esta edición del “Mondúber Trail” ofrece tres carreras: una ultra de 72 kilómetros que empezada a las 05:00 horas; una maratón de 42 kilómetros con salida a las 07:00 horas; y, una media maratón de 21 kilómetros a partir de las 18:00 horas.

Y el domingo, se celebrará una marcha senderista y una carrera para niños.

Tanto las salidas como las llegadas de las carreras tendrá lugar en el polideportivo municipal.

Recordad que antes de enfrentarnos a una carrera debemos estar bien preparados, tanto física como mentalmente. Por eso, es importante haber seguido un buen plan de entrenamiento las semanas previas a la carrera, aumentando poco a poco las cargas y cuidando aspectos como la alimentación o la equipación.

Consulta el recorrido e inscríbete aquí.

Si quieres más información envía un mail a monduber.trailgmail.com o llama al teléfono 650 063 642.